DENNE UKENS PLANER

Reklame | NELLY

TOPP HER ⎟ JEANS HER ⎟ BELTE GUCCI

________

MANDAG:

10.00 – 12:00: Jobbe med bloggen!

12.00 – 15.00: Dansetrening med Benjamin.

15.30 – 17.00: Tre møter i leiligheten min angående oppussingen. Gulv, kjøkken og bad!

17.30 – 19.30: Gjøre to samarbeid.

19:30: middag med jentene!

 

TIRSDAG:

Tirsdag er Benjamin bortreist på innspilling, så det blir en treningsfri dag.

10.00 – 12.00: Jobbe med bloggen og tømme mailen.

13.00 – 14.30: Vippetime hos beste Lashes By Kasja!

15.00: Lunsje med en venninne.

16.00: flytte inn dit jeg skal bo midlertidlig. Kommer tilbake til dette senere!

17.00: negltime.

19.00 – 20.00: telefonmøte.

Hele tirsdagskveld har jeg satt av til å jobbe med mitt enda super hemmelige prosjekt!

 

ONSDAG:

10.00: kostymeprøver til første sending! OMG er så spent!!!

12.00 – 15.00: dansetrening.

16.00: signeringsmøte til det absolutt sykeste som noensinne har skjedd meg. Herreguuuud livet mitt for tiden føles ut som en drøm, helt ærlig. Wow.

Resten av kvelden: FEIRE!!!!

 

TORSDAG:

TV2’s HØSTLANSERING I BERGEN!

 

FREDAG:

Formiddagen: Fly hjem fra Bergen.

16.00 – 19.00: Dansetrening!

20.00 – 22.00: Jobbe med prosjektet mitt.

 

LØRDAG:

15.00 – 18.00: Dansetrening!

Kvelden: null planer enn så lenge.

 

SØNDAG:

Hele dagen: jobbe med blogg, samarbeid og mail. Forberede til neste uke!

17.00 og utover kvelden: Dansetrening!

26 kommentarer
  1. Hvem blir frisøren din i Bergen? Håper det blir hun hairbycoucheron, hun er min faste frisør! Reiser fra Trondheim for å fikse håret mitt hos henne 😍

  2. Masse lykke til med alt det spennende du driver med 🙂 Når får vi vite hva de hemmelige prosjektene dine er? Venter i spenning! 😀

  3. Du bruker jo ikke store deler av dagen din på jobben/bloggen da. 3-4 timer liksom 🤷‍♀️ men negletime og lunsj med jentene er kanskje en jobb det og. Tenk hvor deilig det hadde vært om alle kunne jobbe 3 timer per dag og tjene 200k i mnd. Herremin!

   1. Hun har gjort så mye for å være der hun er i dag og all dritten som folk som deg kanskje sender hver dag, fortjener man å tjene så mye.

   2. Ja, det ser ut som om ho bruka lite tid på bloggen i den timeplanen der, men vi må huske på at skal-vi-danse-perioda er litt utenom det vanlige. Vil tru ho har brukt mykje tid i forkant til å planlegge innhold til bloggen medan ho er med i skal vi danse. Trur det er lett å gløyme at blogging ikkje berre er å ta bilde og skrive blogginnlegg, men også det å planlegge og produsere innhald til bloggen og andre prosjekt. Det er en kreativt krevande og tidkrevende prosess. Jaa, kanskje ho tjenar meir enn mange som gjer en like stor jobb, men innsatsen hennar og arbeidsmengda hennar trur eg er større enn vi innser.

    1. Altså hu grinder på sin egen måte og tjener penger, ingen kan hate på og tjene penger, men er en blogg virkelig verdt 200 tusen i mnd? Det er folk som har farlige jobber for og støtte samfunnet vi alle lever av som ikke får halvparten engang.. ganske trist 🙁 men er ikke hennes feil heller akkurat. Men skulle ønske norske bloggere innså makten de har og værtfall med penger som det der hadde brukt det på og gjøre bedre ting, vise barn og unge ett bra eksempler og spre gode råd og sånn. Ikke bare sminke og klær osv. Men faktisk få folk til og bære bevist ivenforndeg selv og livene sine

   3. Ja, det ser ut som om ho bruka lite tid på bloggen i den timeplanen der, men vi må huske på at skal-vi-danse-perioda er litt utenom det vanlige, men det er fortsatt jobb. Vil tru ho har brukt mykje tid i forkant til å planlegge innhold til bloggen medan ho er med i skal vi danse. Trur det er lett å gløyme at blogging ikkje berre er å ta bilde og skrive blogginnlegg, men også det å planlegge og produsere innhald til bloggen og andre prosjekt. Det er en kreativt krevande jobb. Jaa, kanskje ho tjenar meir enn mange som gjer en like stor jobb, men innsatsen, arbeidsmengda og all den dritten ho må tåle i kvardagen, trur eg er større enn vi innser.

   4. Herregud snakk om å være sjalu, hvorfor kan ikke du bare unne hun det? Er ikke bare å blogge, da hadde alle gjort det. Det er veldig få som blir suksessfulle og de som har blitt det har jobbet beinhardt for det. Har selv venninner som har prøvd å bli influencere og bloggere men ikke har klart det selv etter flere år. Tenk hvor mye tid, energi og mot Isabel trengte på å skrive boken sin. Tenk hvor mye av høsten sin hun skal bruke på skal vi danse. TV er også jobb, å ta bilder til insta story hele dagen er også jobb, blogg, mails, sammerbeid, reklamer. Alt dette er jobb. Bare fordi det finnes hardere jobber betyr det ikke at pengene hun får ikke er fortjent. Og Isabell jobber hver eneste dag, det er ikke alle «normale jobber» som gjør det. Uansett så har du ingenting å gjøre med hvor mye hun jobber. Isabel er faktisk en av de få som jobber bein hardt og som virkelig leverer. Så den sjalusien din kan du ta et annet sted.

  4. Okei, NÅR kan vi få vite den store nyheten? 😍 Du kan jo i det minste fortelle oss det, DØR av nysgjerrighet! 🙏🏼

  5. Når får vi vite hva den/de store nyhetene er? Føler du har pint oss lenge nå med å ikke fortelle oss det, blir mer og mer nysgjerrig😳

  6. Den store nyheten er vel at hun får sin egen tv-serie. Sophie Elise er vel old news,så nå blir det vel «Isabel’s verden» eller noe lignende.

  7. Silje:

   Nå er jo ikke dette noe hun gjør hver eneste dag heller da. Du og andre med slike negative kommentarer skal alltid bare stikke innom for å kommentere de enkelte dagene hun gjør slike ting. Uansett, om du var henne å tjente penger (uavhengig av hvor mye) regner jeg med du selv hadde hatt lyst til å «pleie» deg selv innimellom. Og er det noen av bloggerne i dette landet som står på 24/7, er det Isabel. Herlighet kan vi ikke alle bare unne hverandre suksessen og pengene som kommer av god innsats?!

  8. Har akkurat lest boken din og ble veldig rørt av din historie😭 Kunne ønske jeg kunne gitt lille Shirog den trygge klemmen hun så sårt trengte.
   Du har en stå-på-vilje som jeg beundrer sterkt. Tenk så mye du har fått til! Fortsett med å være den du er. Du er mer enn bra nok, vakre Isabel!❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg