DET BESTE VED DESEMBER

Reklame | nelly

GENSER HER

🎅🏽 Julestemningen, helt klart! Det er så utrolig koselig å gå rundt å føle på ordentlig julestemning. Det får meg i skikkelig godt humør! Jeg merker personlig at ofte er i mye bedre humør sånn generelt i Desember, enn det jeg vanligvis er. Det er noe ved den der Christmas spiriten!

✨ Kjøpe julegaver til de man er glad i! Jeg elsker å bruke god tid på å planlegge, kjøpe og pakke inn gaver til familie og venner. Jeg hater dog å få gaver selv, men jeg ELSKER å gi. Jeg får på en måte dårlig samvittighet når andre bruker pengene sine på meg, fordi jeg er såpass heldig som har en jobb som jeg tjener uvanlig godt på og fordi jeg har absolutt alt jeg trenger. Jeg vil heller at de rundt meg skal donere bort summen de har tenkt å bruke på gaver til meg til et veldedig formål istedenfor å gi noe til meg. <3

❤️ Apropos veldedige formål. Jeg pleier alltid å donere bort penger til Redd Barna hvert år, for å kunne hjelpe barn i nød. Jeg vet at mange av oss har lyst til å hjelpe andre som trenger det, og i juletidene er det ekstra viktig. Jeg vil gjerne oppfordre dere som har mulighet til å hjelpe å faktisk gjøre det. Det er så viktig! Akkurat nå kan man for eksempel bidra med penger til rullestoler, skoleplass, varme pledd og klær, rent vann, mat ++.

🎅🏽 Spise pinnekjøtt. Finnes det noe bedre i juletidene? Jeg har vært på nippet til å bestille meg det på restaurant ved flere anledninger, men jeg har klart å motstå fristelsen. Jeg har nemlig fått for meg at jeg KUN skal spise det på julaften i år, slik at det skal bli ekstra spesielt. Jeg craver det så sykt, så dere kan tro jeg lengter etter 24. desember nå haha.

✨ Pynte juletreet med hele familien!

❤️ Dra i Jul I Vinterland. Ofc!

🎅🏽 VLOGMAS! Har du fått med deg at jeg vlogger hver eneste dag fra 1.-24. desember? Du kan se alle vloggene på YouTubekanalen min her. Og dere? Tusen millioner takk for alle de fantastisk fine tilbakemeldingene jeg har mottatt fra dere. F søren så mye kjærlighet jeg får for tiden, jeg blir helt rørt! Tusen, tusen, tusen takk! <3

Hva liker dere best ved Desember?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg