DET MEST STILTE SPØRSMÅLET

Reklame | nelly

OK, dere! Nå kommer dere sikkert til å le litt av meg, men dette er full alvor!

Ser dere buksa jeg har på bildet over? Spørsmål om hvor den er kjøpt er, uten å overdrive, mest sannsynlig det mest stilte spørsmålet all over (bortsett fra om jeg er sammen med dansepartneren min haha). Det er litt komisk, for det handler liksom om en bukse.. Men på den andre siden forstår jeg dere godt! De buksene er mine all time favoritter, og til tross for at jeg trynte og knakk albuen, som resulterte i hull i buksa, bruker jeg den fortsatt som om det er den eneste buksa jeg eier. And I’m proud of it!!!

I HVERT FALL ! Jeg kan GLEDELIG meddele at en neeesten identisk bukse finnes på Nelly akkurat nå!! De fikk den inn i går, og når jeg så den ble jeg helt ekstatisk (er det et ord???)! Jeg trenger nemlig en ny selv, ettersom den jeg har fra før er kjøpt i LA og umulig å finne på nett.

VERDENS FETESTE BUKSER HER

Sååå, nå har jeg klikket hjem TO STK (!!), kun for å ha et par ekstra på lager. Jeg har lært av min første feil, som var å bare kjøpe én når jeg var i LA. Når man først finner en perfekt bukse, gjelder det å haaamstre!

Jeg var bare nødt til å meddele denne fantastiske nyheten med dere, ettersom at dere elsker buksa mi like mye som meg. Haha!

Med vennlig hilsen,

Buksa som hele Norge kommer til å sprade rundt i. <3 <3 <3 ELSKER!!

9 kommentarer

Siste innlegg