DUBAI VLOGG #1

Wohooo!! ENDELIG! Her kommer første vloggen fra Dubai-turen. Nå er det en uke siden vi kom hjem, og endelig har jeg hatt tid til å klippe vloggene fra reisen. Håper dere liker denne! Flere kommer ut fortløpende. Jeg lengter så sykt tilbake til denne familieturen når jeg sitter å klipper. Vi hadde det sååå fint!! ❤️

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

11 kommentarer
  1. Så fiiint! 😍 Du ser smashing ut! Jeg har et spm. Shehad i boken, er det Jasmine? Om du vil svare på det da

  2. Jeg vet ikke med andre folk, men for meg er det uinteressant å se en vlogg med old News…. Men det er jo sikkert noen som syns det er gøy, i og med at du publiserer det.

  3. Digger deg!! Bare lurer på hvordan du kan spise så mye drit uten å legge på deg?? Sykt misunnelig!!

  4. Fin video! Hvor er genseren, tror det er storesøsteren din sin, hvor det står «my heart will go on» på ryggen fra?<3

  5. Ååååh. Dm’en mellom deg og KWK er ikke på IG story’en din lengre 🙁 hvor kan jeg se den? Stor fan av dere begge!!!

  6. Hei Isabel 🙂 Synes du stråler på videoene dine og virker som en supersøt jente. Men jeg lurer litt på hvordan du stiller deg ifht. Dubai-debatten som foregår i mediene nå for tiden? På dine egne videoer og blogginnlegg til dels glorifiserer du et land som står for grusomme brudd på menneskerettighetene. Jeg er enig med deg at det er veldig vakkert der, men hadde vært interessant og fått høre om du har noen dypere tanker om deres kontroversielle lover, styresett og ikke minst deres forferdelige brudd på menneskerettigheter. Og ikke minst hvordan du som influencer forsåvidt (muligens ubevisst) reklamerer for dette landet ved å vise disse vakre og instavennlige bildene og filmsnuttene. Hadde vært spennende og fått høre ditt syn i denne saken (selv om dine turer ikke er spons), enten på video eller i et eget innlegg 🙂 Jeg mener ikke å arrestere deg på at du velger å legge dine private ferieturer til Dubai, men er bare genuint nysgjerrig på ditt ståsted i debatten 🙂 Ha en videre fin helg vakre deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg