DUBAI VLOGG #3 ⎟ MAMMA RAAD-SHOW!

DUBAI VLOGG 3

Her kommer siste vloggen fra familieturen til Dubai! Det er to uker siden vi kom hjem nå, og herregud så trist det er å se gjennom disse vloggene imens jeg sitter her og glor i minusgrader… Blæh! Jaja. Håper dere liker den! <3 Dersom dere ikke har sett de to andre vloggene fra turen, finner dere de her.

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!

16 kommentarer
  1. Syns det er litt rart at du er overrasket over å være mye forkjølet. For det første er det jo sesong for det. For det andre så virker det ikke som du gjør så mye for å holde deg frisk? Håndhygiene er nummer en, og du velger jo en svært uhygienisk lengde på neglene dine. I tillegg sier du jo selv at du har et dårlig kosthold med lite skikkelig mat, og du kler deg veldig lett uansett vær. Du er jo heller ikke aktiv, og reiser jo mye. Jeg skjønner at det er kjedelig å være syk, men det virker jo som du syns det er verdt det.

  2. Håper du og familien din får deres egen serie, det hadde vært sååå morsomt!
   Hvor eg genseren du hadde på deg hos tannlegen på instastory fra btw?😍

  3. Åh, vært så artig å følge med på vloggene dine. Elsker reisevloggene! ♥️ Har tenkt å reise selv snart og Dubai frister noe sykt. Men er det dyrt å komme seg fram og tilbake med taxi eller er det noen andre måter man kan komme seg fram og tilbake på?
   Stå på videre😘

  4. Moren din is the Queen!! Takk for videoen, det er alltid så gøy å føle med deg og familie din. Hvorfor var ikke jasmine med?

  5. I boka du forteller du at du fikk masse hat kommentarer av familien din bla. etter at du ble konfirmert, tror du at du håndterer hatmeldinger nogenlunde bra nå fordi du fikk hat kommentarer da?
   Btw love you❤️❤️

  6. Så fine de halskjedene med navn på arabisk var, men det står jo Jolnaz og ikke Golnaz på halskjedet til kusinen din, så merkelig. Misforstod de kanskje og trodde hun het Jolnaz?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg