EN FANTASTISK FAMILIEDAG

Reklame | nelly

MADINAT JUMEIRAH

Jeg har vært i Dubai et par ganger nå, og i løpet av de turene har jeg ikke dratt til det som etter min mening er det fineste området i Dubai. Stedet heter Madinat Jumeirah, og det er så sinnsykt vakkert der! Jeg har lenge hørt at man bare må ta turen dit om man først er i Dubai, men jeg har jo åpenbart ikke skjønt hvorfor. Det vet jeg nå, for å si det sånn. Hell i uhell da, for nå fikk jeg opplevd det for aller første gang sammen med hele familien min. Det er fint! <3

Stedet består av mange fine restauranter, en souk, kaféer, små båter man kan booke tur i, og i hovedsak består det Madinat av et par hoteller. Jeg trodde Five Palm og Atlantis var the shit, men disse hotellområdene er jo tusen ganger finere. Hvordan jeg ikke har visst at dette finnes er for meg ganske pinlig haha.

Etter at vi hadde spasert litt rundt, kjøpte vi billetter og hoppet oppi en båt som tok oss med på en liten sightseeing rundt området. Vi fikk se alle hotellene, områdene rundt og det kuleste av alt: suiten Tom Cruise bodde i da han var her. Det er ganske heftig! Skulle ønske han var her nå bare, hehehe.

Seeee! 😍

Mange har spurt meg om hvor antrekket er fra:

BODY (egentlig badedrakt) HER ⎟LIGNENDE SHORTS/SKJØRT HER

Vi satte oss ned på en restaurant nede ved vannet etter en liten stund for å spise lunsj. Alle gikk for en saftig cheeseburger. Yum!

Lett å smile med sola midt i fleisen. 😅

Mamsen! Mange har lurt på hvorfor hun går med den kragen rundt nakken, og det er fordi hun sliter med slitasje i nakken. hun må bruke den når smertene blir intense slik at den kan avlaste litt. Det går fint med henne altså, hun får bare vondt inn i mellom. Dette har hun slitt med i mange år. 😞

Familieportrett! ER.SÅ.GLAD.I.DISSE!!!! <3

Jeg hadde verdens beste dag her sammen med familien! Madinat er som dere ser helt nydelig. <3

17 kommentarer

Siste innlegg