ENDA TO NYE REISER BOOKET !!!! 😍🌴✈️

Fy søren som jeg lever for tiden, dere! Skulle nesten trodd jeg hadde tatovert “live life like its your last day” eller noe i panna, haha. Vel, jeg kan vel innrømme at jeg ikke har mulighet til å reise noe til høsten på grunn av diverse grunner, så derfor føler jeg at jeg må reise så mye jeg kan nå. Det blir en del farting på meg fremover med andre ord, men det er jeg bare veldig glad for. Jeg gjør jobben min tusen ganger bedre når jeg opplever nye steder, så det er win win både når det gjelder bloggen og mine sosiale medier, men også min egen “lykke” eller hva man skal si. Jeg merker hvor utrolig mye mer interesserte folk blir i å se hva jeg gjør når jeg er på ferie, noe som er fullt forståelig da jeg er slik med andre selv. Det er jo gøy å se hva andre gjør på ferie!

Reising er jo ikke bare ferie for den saks skyld, det er jo også content til det jeg jobber med. Jeg vil alltid ha nytt og spennende innhold her og på SOME, så da er det gull å kunne reise litt rundt å få produsert nytt material til dere. 

Uansett! Dere er sikkert nysgjerrig på hvor disse to reisene går til, og det er… *trommevirvel* …. LONDON OG BAAAALI!!! 😍 

London reiser jeg til på torsdag, så det blir en liten svipp-tur dit før jeg reiser til Los Angeles på søndag. Jeg er litt sjuk i hodet som reiser dit tre dager før jeg reiser igjen, men jeg måtte bare. Hehe! Det blir to døgn i London, som jeg gleder meg veldig til. Det blir skikkelig koselig! Jeg må bare få pakket alt til LA før jeg reiser til London på torsdag. Jeg lander i Oslo sent på kvelden på lørdag nemlig, og reiser til LA søndags formiddag. Her går det jammen meg unna!

Over til Bali turen! Jeg har lenge hatt lyst til å dra tilbake dit. Dere som har følgt meg en stund husker kanskje at jeg var der i 2017 med Rebecka? Det er 1,5 år siden nå, og det er på høy tid at jeg reiser tilbake til den siden av jorden. Asia er jo helt fantastisk!

BILDEDRYSS FRA BALI 2017

Sist jeg var der fikk jeg ikke opplevd så mye av selve øya da vi i utgangspunktet chillet veldig mye, i tillegg til at vi festet en del på den turen. Vi prioriterte ikke å se alle de vakre stedene Bali har å by på, så det har jeg virkelig satt av som første prio denne gangen. Gili Islands blant annet er et must! Jeg kan faktisk ikke skjønne at vi ikke dro dit sist, haha. 

Jeg gleder meg skikkelig til å reise! Det blir ikke før i slutten av April, ca to uker etter at jeg kommer hjem fra Los Angeles. Wihooo! Mars og April er to måneder fylt med reising, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Fy søren som jeg gleder meg til de kommende ukene!

Ps! Om dere har gode Bali-tips til meg, blir jeg super glad om dere har lyst til å dele de med meg! 💕

41 kommentarer
  1. “Jeg gjør jobben min tusen ganger bedre når jeg opplever nye steder”
   Hva mener du her? Du drar jo til de samme landene gang på gang på gang

  2. Spise; queen og India 🤤 og sushi kyuden.

   Dra til ubud og dra til seminyak(koselige cafeer og restauranter)
   Liker du fisk så dra til fiskerestauranten på stranda i jimbaran.

   Dra til geger beach nusa dua.

   Om du skal til gili trawangan så ta den hurtigste båten.

   1. Ja for det er mye kjekkere å lese en husmor blogg med innlegg som «her kommer våren og jeg sto og beundret treet. Now that is boring. 😴

  3. Hvorfor reiser du ikke til Maldivene ??? Du har sagt dwt siden du startet å blogge!! Lei av å høre det stadig vekk.!

  4. Kjempegod ide å dra til Gili, det er seriøst paradis på jord. På Gili air anbefaler jeg pelangi cottages hvis du er ute etter et sted å bo. Ligger på den fineste stranda, hvor solnedgangene er episk vakre. I tillegg ligger de rett ved siden av legend bar som har øyas største fest hver onsdag. Gutta som jobber på pelangi er helt seriøst verdens søteste gutter som hjelper deg med hva enn du trenger. Anbefaler å ta en ridetur i solnedgangen, dykke etter skilpadder, spise tapas på Pura Vida of lunsj på pita pocket. På Gili trawangan drar man jo mest for å feste, men om du vil slappe av på dagen så stikk til windy. Perfekt for chilling og snorkling. På trawangan har du også mulighet til å surfe, bare stikk til surf point som ligger i gåavstand fra havna. Rolige bølger,så perfekt for nybegynnere og kjempekule instruktører. Ellers må du bare nyte herlige Gili, bli kjent med de lokale, de er herlige mennesker. Og hvis du ønsker å bidra med en god gjerning mens du er der nede arrangerer 3wdive på Gili air søppelrydning på stranda en dag i uka, og på Gili trawangan har en fantastisk finsk dame en chatity som heter cats of Gili som hjelper alle de nydelige kattene på øya. Hun har en liten shop på trawangan som du kan stikke innom. Du kommer til å elske Gili, ønsker deg en kjempe fin tur og håper du blogger masse!!!

  5. Altså, jeg digger deg og alt slokt, men i disse dager med så mye miljøproblemer og elevstreiker, burde du ikke roe ned reisingen din et par hakk? Å bruke trikken i en måned har jo ingenting å si når du flyr rundt i verden to ganger i måneden..

  6. Det hjelper vel ikke så mye å ta kollektivt for miljøet når du reiser 6 forskjellige steder rundt om i verden i løpet av 4 måneder?

  7. Hei Isabelle, jeg elsker bloggen din, men stiller meg kritisk til hvor mye du reiser. Tenker du noen hvordan du påvirker klimaet ved å reise såpass mye og ved ditt forbruk? I og med at klimadebatten er på dagsordenen? Tenker du det er noe du kan gjøre med din store plattform eller påvirke følgerne dine til bekjempe global oppvarming?

  8. Du burde høre siste episode i podcasten til Hannah-Martine og Lone. Den heter «helt på tryne», de er på Bali nå og forteller om sine erfaringer hittil.

  9. Er det sant at blogg.no skal legges ned? Ser flere og flere blogger bytter platform, fordi at blogg.no skal legges ned? Men synes det virker veldig rart..

  10. Får du ikke dårlig samvittighet ovenfor klima og miljø når du flyr så mye? Det er vel strengt tatt ikke nødvendig for å skape et bra blogginnhold?😉

  11. Jeg er enig i at det er veldig gøy å reise, men har du tenkt på hvordan det å fly med fly såpass ofte er med på å bidra til klimaendringene som skjer hver bidige dag? Jeg ser du kjøpte deg månedskort på kollektiv transport, og det er jo bra! Men du, (og ikke bare deg, mange andre også! Du er ikke den eneste som gjør dette) burde være mer bærekraftig når det gjelder reisevanene dine. Ikke bare for deg og meg, men også for alle de tusenvis som streiket og alle de andre som skal leve på kloden når det er for sent å gjøre en endring. ❤️

  12. Det er litt dobbeltmoralsk at du sier du har kjøpt deg kort til kollektivtransport for å være med miljøvennlig, men 200 flyreiser i året, ja det skal du ha. Bare litt synd at alle flyreisene dine tilsvarer alt eksosutslipp i Oslo, og den lille bussturen din ikke utgjør en forskjell i det hele tatt. Håper du tenker litt over dette.

  13. Hej,
   Var har du köpt dina vita kostymbyxor på din snap “Back in LA on sunday and Vegas….”.
   You are wearing it with a lace top and a thin cardigan

  14. Bali er så fint!! Anbefaler å bo på jungelhotell i Ubud, gå på vulkan tur å se soloppgangen, dra til Singaraja å bade i fosser og selvfølgelig leie paddleboard og snorkle på Gili😍 Håper du får en kjempefin reise✨

  15. Når du skal til bali; book en tur til Mount batur, det er en vulkan, vi gikk opp der midt på natten og kom opp til en fantastisk utsikt og frokost på toppen, virkelig et must når dere skal til bali. kuta Beach er en Nice visst du vil surfe, anbefaler nesten å reise dit uansett. Vi var også i canggu er også en ganske Nice plass til surfing. Dra vertfall til ubud og tilbring en natt der. Reis til the monkey fortest og til tegalang Rice terraces (usikker på hvordan det skrives). Når eg var der leide vi scooter og kjørte nordover og tilbringte noen dager der, det anbefaler eg virkelig. Vi så ulike waterfalls, de har noen virkelig fine. Det er mange kule marked langs veien der. Når det kommer til gili øyene var vi på alle tre, den eg likte desidert best var gili Air. Fantastisk øy, fantastiske folk. Bare hester og sykler som eneste fremkomstmiddel. Woow. Vi bodde på en plass som het begadang backpackers: kan vere du er ute etter noe mer eksklusivt, men der møtte vi så masse awsome folk der som vi har kontakt med den dag i dag😍 videre fra gili Air dro vi til nusa ceningan, der vi også leide scooter og kjørte rundt Øyen. Anbefaler å reise til the blue lagoon.
   Og til maten: prøv masse forskjellig, de har så god mat😍

  16. Du sier jo at du reiser for content, og da skulle jeg ønske at du faktisk delte litt mere når du reiser. Nettopp fordi det er gøy å føle man er med på reisen. For i det siste har det virket mere som at du drar for å få litt fri, og det er greit, for det fortjener du. Men da bør du si at «denne reisen er for å få fri» ☺️

  17. Reiser til London selv om noen få uker!:) Lurer på hvilket hotel du pleier å bo på når du er i london? vi er 4 stk som skal være der i 1-2 dager og er på utsikt etter et hotel som er billig, men fortsatt sentralt. har du noen tips? 🙂

  18. Hei Isabel!
   Elsker bloggen din, lest den fra start.
   En ting jeg lurer på da, siden du reiser mye mer på ett år enn hva gjennomsnittet gjør i løpet av et helt liv (hehe), er hvordan du forholder deg til miljøsparing?
   Reising er noe av det som forurenser jorda våres mest, og du reiser jo utrolig mye i løpet av et år, mer enn hva jeg noen gang har gjort i hele mitt liv. Lurer derfor på hva dine tanker er om det? Hvordan du forholder deg til miljøet. Synes du ikke det er litt egoistisk å reise så urolig mye, når det forurenser jordkloden våres så kraftig som det gjør?
   Hilsen en miljøbevisst sjel

  19. Jeg har vært i Gili og det er helt fantastisk. Gili Trawangan er party øua og Gili Air er mer avslapning. Snorkling og festing er super gøy på Gili Trawangan, og anbefaler sykletur rundt øya, det tar ca 30 min. Obs på en ting og det er å bestille båtturen til litt i forveien fordi det blir ganske fullt, og ha kontroll på sine ting det blir litt kaos med mange båter. Også være obs på at det er mye røyking av sopp der som noen til og med gjerne vil gi deg gratis kun for å se deg høy

  20. Så fantastisk at du bryr deg sånn om miljøet! Det blir spennende å se om dine unger vil ha de samme mulighetene som deg! Det er greit at du reiser som en gal, men det er faktisk flaut at du fremmer det så mye i sosiale medium mens flere streiker og politikerene jobber for å finne en løsning.

  21. Anbefaler virkelig å ta turen til Ubud! Er veldig mye turister på turistattraksjonene, så anbefaler å prøve å finne litt skjulte steder.
   Skikkelig kul jungel og natur!!

  22. Bali er et av mine favoritt steder! Anbefaler deg å dra til Ubud hvor monkey forest er (du elsker jo aper), ris åkere osv. Kuta har turtle release hver kveld som er meeeget spesielt og utrolig å være med på, anbefales op det sterkeste!! Utenom det må du selvfølgelig dra til gili øyene, snorkle med de giiigantiske skilpaddene der. Anbefaler også å sjekke ut enten Lombok eller Komodo Island om du får tid til det. Lombok er som Bali var før det ble for turisitifisert og har noen heeelt fantastiske fossefall, og Komodo har de faaantastiske svære øglene og den nydelige rosa stranden (ikke som den du var på i hellas, denne er virkelig rosa haha). Nusa øyene er også et møst, og Kelingking beach er en av de vakreste og mest instavennlige jeg noen gang har vært på (anbefaler også å sjekke ut), her kan du også snorkle med manta rays, Bali tree house (veldig populær instadestinasjon), temple waterfall nede ved klippene, diamond beach og devils tears bay og mange andre nydelige og enormt populære reisemål på disse øyene. Ellers må du dra til uluwatu hvor du kan finne nyyydelige gjemte strender, Canggu har et helt fantastisk uteliv og samme gjelder forsåvidt seminyak (de kuleste beachclubene ligger mellom Canggu og seminyak).

  23. Så gøy!
   Reiser selv til Bali i juni. Hadde vært kjempe fint hvis du kunne delt litt ift. bosted og dine opplevelser. Vi tenker å holde oss til Ubud og Gili Trawangan, øyhoppe til Gili Air for en roligere atmosfære. Håper du kan lage en mini guide i etterkant, gjerne før 10.juni 🙂 hehe

  24. Nusa penida – kelingking beach
   Nusa penida – billabong beach og broken beach
   Snorkling uten før crystal beach på nusa penida

   Vulkantur – Mont batur

   Waterfalls i Ubud og lengre nord på øyen

   Elverafting i ubud

   Hoteller – the edge og hanging gardens

   Strender – Green bowl beach, dreamland beach, nusa dua

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg