HILS PÅ ASSISTENSEN MIN!

Som jeg fortalte dere tidligere så har jeg ansatt en assistent. Jeg nevnte i det innlegget at den personen var en person som jeg stoler 100% på og som allerede står meg nært. Når jeg gikk gjennom kriteriene som var viktige for meg, slo det meg nokså kjapt hvem som passet til denne jobben. Assistenten min er *trommevirvel* kusinen min, Golnaz! 

Jeg er så glad for at hun har lyst til å jobbe med meg, og jeg vet allerede nå er vi to sammen er et dreamteam. Hun var allerede en person som alltid påminnet meg om viktige ting, som pushet meg til å jobbe enda hardere og prioritere riktig. Hun heier på meg, støtter meg gjennom tykt og tynt, i tillegg til at hun ikke er redd for å gi meg konstruktiv kritikk når det behøves. 

Jeg var litt usikker på om jeg burde ansette noen som står meg så nært, men samtidig er denne jobben såpass personlig at jeg syntes det var skummelt å i det hele tatt tenke tanken på å dele alle detaljer med en fremmed. Assistenten min får jo innblikk i alt, som for eksempel min økonomi og mitt privatliv. Da er det helt klart veldig viktig for meg at den personen er en jeg virkelig stoler på. Når jeg tenkte i de banene var valget klinkende klart. 

Nå har hun jobbet for meg i snart en måned, og hittil har det gått knirkefritt. Hun er så flink! Jeg har ansatt henne på fulltid, så dette er nå hennes eneste jobb. Jeg synes det er ganske kult å kunne gi andre mennesker jobb hos meg, forresten! At jeg kan utbetale lønn og bonuser er noe jeg aldri hadde trodd at jeg skulle gjøre. Det er heftig – spesielt når det gjelder familien min. <3

Jeg tenkte vi kunne spilt inn en video sammen hvor hun kan fortelle dere hva hun synes om å jobbe med meg, hva hennes arbeidsoppgaver er osv… Hadde dere syntes at det kunne vært interessant? Let me know!

Så glad i denne dama!! <3

26 kommentarer

Siste innlegg