I MARS SKJER DETTE…

Meg med blondt hår (les: parykk).. Vad tycks?

Tenk at vi er i mars måned alt?! Herregud, det er jo for sykt. Jeg kan ikke begripe at jeg har måned om knappe én måned? Det stresser meg veldig, for å være ærlig. Tiden flyr jo avgårde alt for kjapt, det skulle ikke vært lov! På den positive siden nærmer vi oss vår og ikke minst sommer med stormskritt. DET er positivt, det! Uansett. I vanlig prosedyre kommer det en liste over alt som skal skje denne måneden. 

 

🦋 DETTE SKJER I MARS 🦋

 

1. Booke og reise på en ny ferie. Jeg blir så utrolig rastløs når jeg er hjemme for lenge om gangen. Dere kjenner meg nok allerede, så jeg behøver sikkert ikke å forklare hvorfor jeg reiser så ofte.

2. Få besøk av en spesiell person, igjen. <3 

3. Dra på to premierefester.

4. Spille inn til en episode på et nytt TV-program! Dette skjer faktisk på mandag allerede. Hint: har med meg familien på denne innspillingen!! 

5. Spise masse på Villa Paradiso. Parma-pizzaen der er helt sinnsyyyyyyk god! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har spist der siden jeg flyttet inn i denne leiligheten. Jeg har blitt hektet.

6. Få besøk av bestevenninnen min Michelle fra Stavager! Som jeg gleder meg! Hun har dessuten bursdag også i mars. Wihooo! Jeg hater at vi ikke bor i samme by. Jeg savner henne konstant… <3

7. Levere mac-en min på service. Nå er jeg dritlei av at o-en og n-en ikke fungerer på tastaturet. Jeg må få ADHD-anfall på tastene hver gang jeg skriver, fordi de ikke fungerer. Så frustrerende!

8. Ta med familien min på Go Kart! Det har Sidra og Rami mast om lenge nå, så det har jeg lovd at vi skal få gjort i løpet av mars. Jeg elsker faktisk GoKart! Det eneste er at jeg har tidenes konkurranseinstinkt, så jeg blir skikkelig gira på å overkjøre alle som står i veien for meg – uavhengig av om du er 12 eller 70 år. Wups!

9. Mars måned er generelt veldig travel for min del. Jeg har dager fulle av møter fremover, så det blir en veldig hektisk måned. Spesielt den første halvdelen av måneden, så jeg håper på å få klemt inn reise mot slutten.

10. Nyyyyyte at våren er på vei! Herregud hvor deilig det er at solen endelig skinner, at temperaturen stiger og at himmelen er blå. Hører jeg balkong-heng og fanta & rosé??? Åhhh!! Bli så glad!!!

19 kommentarer
   1. Enig. Er ikke en person som blir triggerd for alt og ingenting, men akkurat dette gjorde meg jævlig oppgitt. Liksom hva faen?

  1. Trodde det var i dette innlegget du skulle fortelle hva wakeup call-en du hadde i går var siden du skrev “det kommer i neste post. Hint: penger”.

  2. Har veldig lyst til å prøve fanta og rosé, har faktisk hatt lyst til det helt siden jeg så videoen din med Kong Halvor. Men kunne du tipset om en god (rimelig) vin og om du bruker vanlig fanta eller fanta exotic til?
   Ha en fin dag videre, fine, vakre, sterke deg❤️

  3. “Jeg kan ikke begripe at jeg har måned om knappe én måned?”
   Gikk det litt fort i svingene her? 😅 haha

  4. Hei 🙂 Sikkert helt på trynet å spørre om noe sånt, men det virker som om du har grei kontroll på økonomien din. Jeg har driti meg skikkelig ut og har nå opparbeidet meg 45000kr i kredittkortlån hos bank norwegian. Jeg ANER ikke hvordan jeg skal løse dette og lurer på om du har noen smarte sparetips. Jeg er alt for flau til å snakke med noen om dette og kjenner jeg skjemmes skikkelig mye. Har konstant vondt i magen og tørr nesten ikke å snakke med samboeren min i frykt for å plumpe ut med et eller annet som kan avsløre meg. Hva kan jeg gjøre for å løse dette? 🙁

   1. Det viktigste du gjør nå er å snakke med noen, når du gjør det så får du støtte og motivasjon til å bli kvitt gjelden. Deretter ringer du til bank Norwegian og spør om en nedbetalingsplan. Om dette ikke er mulig må du lage en egen plan. Så må du klippe kortet. Vi har alle vært der, og du er ikke alene. Men det ordner seg. Lykke til !

  5. Åå, er det Familie Duellen dere skal være med på!? Det hadde vært gøy, moren din er hysterisk morsom❤️😂

  6. Altså, ADHD anfall? Jeg sier vel strengt talt ikke at jeg har et anoreksianfall de gangene jeg ikke spiser? Du ordlegger deg helt feil, og det er provoserer

  7. Hei! Hvor er neste sted du skal på bok turné?
   Og hvor er den grå tracksuiten du brukte på veien til pærra fra?

  8. Er du klar over hva stigmatisering er? Hvis ikke slå det opp. Det slår tilbake på deg. Bruk aldrig diagnoser på den måten.

  9. Eg har ADHD eg og, og eg syns ikkje det Isabel skreiv va provoserende. Slutt å var så hårsåre, det e ikkje sikkert det va negativt meint å skriva av hu fikk ett ADHD-anfall, eg ser jaffal på det som positivt. Eg bruke utrykket ADHD-anfall sjøl eg, og det e når energien e på topp og eg får gjort masse og fyke ront som ei Duracellkanin, og vips så e huset vaska, plenen klippt, dyrene har fått stell og energien e fortsatt på topp 👍❤️

  10. Trodde du skulle holde en fremtidig flamme borte fra sosiale medier, men du poster allerede en del av han – hvorfor?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg