I MORGEN REISER JEG TIL…

Reklame | nelly

Hei og god fredagskveld, fininger! Håper dere har det bra. <3 Dere, jeg er så stressa!! Jeg skal fly til Italia i morgen tidlig, og i vanlig prosedyre har jeg selvsagt ikke startet på pakkingen før i siste liten. Jeg skal ikke være borte i mer enn 2,5 døgn, så jeg skal ikke pakke overdrevet mye, men vi alle kjenner jo meg… *kremt*. Jeg skal utnytte muligheten til å endelig ta noen decent antrekksbilder der, endelig uten snø og endelig en temperatur som tillater noe annet enn den største, varmeste jakken there is. Jeg har savnet å kle meg fint. Nå gjenstår det bare å planlegge antrekk, så er vi der.

Flyet går tidlig i morgen, jeg må ut døren 06:45. Det blir pain, jeg gruer meg seriøst allerede til alarmen ringer. Jeg er virkelig ingen morgenfugl. Takk Gud for at det finnes Red Bull i hus sier bare jeg. Det blir deilig å komme seg litt bort, jeg trenger en liten get away nå. Det har vært så mye (hemmelig)  jobb i det siste (derav litt dårligere oppdateringer her inne). Dagene mine består ikke lenger bare av å blogge og dra i møter. Eller, det har det for så vidt ikke vært på flere måneder. Veldig glad for det, for en hverdag som kun består av å blogge blir fort veldig ensformig og lite utfordrende i lengden. Jeg liker å ha mye å gjøre!

GENSER HER

Når jeg kommer hjem fra Italia på mandag, blir jeg hjemme i et halvt døgn før jeg drar videre på neste reise. Noen som klarer å gjette hvor jeg reiser da? 😍

Nå får jeg fortsette pakkingen og prøve å få meg noen timer søvn før det er tid for ITALIAAAA. <3 

20 kommentarer

Siste innlegg