INNSPILLING HOS NRK

I går var en ekstremt morsom dag! Det er på dager som det at jeg virkelig setter pris alt det morsomme jeg får lov til å oppleve. Herregud, jeg er skikkelig heldig altså!

Jeg stod opp til en skyfri himmel med skinnende sol. Det gjør at humøret mitt er på topp i samme sekund som jeg våkner. Elsker det! I tillegg visste jeg at jeg hadde noe gøy å se frem i mot. Jeg elsker når jeg får kule muligheter og forespørsler. Jeg tar det aldri for gitt, og blir oppriktig like sjokkert hver gang agenten min ringer meg med en ny forespørsel. At folk vil ha med meg på ting er fortsatt merkelig for meg å forstå, haha.. Man skulle vel trodd at jeg burde blitt vandt til det by now, men det er ikke tilfelle. Jeg tror faktisk aldri jeg kommer til å venne meg til det. Hverken det, eller at folk gjenkjenner meg igjen på gata. Jeg blir fortsatt like nervøs hver gang noen kommer frem, samtidig som jeg så klart blir utrolig rørt og glad. <3

Gårsdagens agenda bestod av innspilling hos NRK, hvor vi spilte inn en dødsmorsom video! Jeg gleder meg skikkelig til den kommer ut. Denne innspillingen gjorde jeg sammen med Kristine, som forresten er kjempe herlig!!! Hun har en så fin energi og hennes gode humør smitter alltid! Skikkelig skjønn. <3 Jeg er glad for at vi fikk gjøre dette sammen.

Hahaha, ser ut som jeg koste meg, ja!!

Vi lo mildt sagt en del under innspillingen. Både Kristine og jeg fikk vondt i magen til slutt, haha. Elsket dagen i går!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg