JEG ER I PARIS! 🇫🇷

HEI FRA PARIS!

Gud, klarer dere å henge med i svingene? Det klarer knapt jeg. Da befinner jeg meg i land nummer tre i løpet av de siste tre døgnene. Jeg var i Budapest på lørdag, Italia fra søndag – mandag, og nå er jeg i Paris. Jeg må innrømme at jeg er litt steds forvirret atm, men hva gjør vel det. Jeg elsker jo å reise! Jeg stresset som en gal i går for å rekke å pakke, vaske håret og få meg et par timer med søvn før det bar tilbake til Gardermoen igjen. Jeg endte opp med å sove i fire timer, noe som langt i fra er optimalt, men samtidig er bedre enn ingenting. Jeg føler jeg suser på et lykkerus om dagen og at jeg derfor ikke merker hvor sliten kroppen min egentlig er.

Uansett! Vi landet her rundt klokken 10 i morges, og da sjekket vi rett inn på hotellet for så å gå ut å utforske denne vakre byen. Ahhh, jeg er så lykkelig for å få feiret Valentines her!!! Kjærlighetens by. <3 Jeg føler jeg blir ekstra kjærestesyk i Paris, haha. Jeg får bare lyst til å ha en skikkelig fin mann som jeg kan være klissete og romantisk med. Er jeg teit? 😅

Utsikten fra balkongen vår!

Her skal jeg sove eeekstreemt godt i natt!

Fine bestien min! Så glad for at vi er her sammen. Hvem trenger vel en gutt som valentinesdate, når du kan ha din bestevenninne?! Og ikke nok med det, men vi er fanken meg dessuten i Paris!!!

Takk for dette Newa, du er helt fantastisk og jeg elsker deeeg! <3 <3 <3

40 kommentarer

Siste innlegg