JEG ER MED PÅ SKAL VI DANSE!

JEG ER MED PÅ SKAL VI DANSE 2019!

Å HERREGUUUUD – ENDELIG!!!! Endelig kan jeg skrike stolt ut at jeg er en av deltakerne som deltar på årets sesong av Skal Vi Danse! Fy søren så vanskelig det har vært å holde dette hemmelig fra dere! Jeg har jo hatt så lyst til å kunne dele det med dere i et par måneder nå, men på grunn av taushetsplikt har jeg naturligvis ikke kunnet det. Nå er det derimot endelig offisielt! 😍Og dere – SE på den flotte gjengen som er med i år! Jeg elsker hele casten, og jeg gleder meg masse til å bli enda bedre kjent med alle. Vi har allerede et godt samhold, etter bare så kort tid sammen!

Jeg gleder meg fryktelig mye til hva denne høsten har å by på! For første gang på et par år er jeg ikke trist for at sommeren er over, for jeg har jo visst at jeg har dette i vente denne høsten. Dette blir spennende, litt skummelt, utfordrende, nervepirrende og helt fantastisk! Alt på en og samme gang!

Da jeg ble spurt hoppet jeg bokstavelig talt i taket. Jeg ble overlykkelig! Skal Vi Danse er et skikkelig feel good program som jeg alltid har drømt om å få lov til å være med på. Dessuten er det noe helt nytt for meg og ikke minst noe som jeg skal være ærlig å si at er langt utenfor komfortsonen min. Men det er vel slik man utfordrer seg selv og vokser som person? Jeg kjenner jeg trenger noe helt nytt og noe som jeg virkelig må jobbe hardt for. 

Fra sekundet jeg fikk vite at jeg var med, håpet jeg på at Benjamin skulle bli partneren min. Gjett hvem jeg fikk? Heldig som jeg er, fikk jeg nettopp BENJAMIN!! 😍Jeg er SÅ takknemlig for det, for han er virkelig en av de herligste menneskene jeg har møtt. For en energi og for et godt hjerte! Gleder meg masse til å få lov til å få gjøre dette med han!

Åhhh jeg er full av så mange følelser! Jeg er så takknemlig og ydmyk over å i det hele tatt få lov til å være med på dette morsomme programmet. For et eventyr jeg har i vente, og jeg gleder meg til å dele alt med dere! Ikke minst gleder jeg meg til å lære å danse. Jeg er litt smånervøs, men jeg vet jeg er i de beste hendene, nemlig Benjamins. Jeg har lovet både meg selv og han at jeg skal gi ALT jeg har og virkelig gi livet mitt til dansingen. Og det skal jeg holde! Jeg vil dessuten gjøre dere stolte! ❤️

I forrige uke hadde vi promo dag, hvor vi filmet inn til promoen som kommer på TV veldig snart! Der tok flinkeste @joakinkleven alle backstage bildene. Passet meg midt i blinken det, for nå har jeg er aldri så lite bildedryss å dele fra den dagen! 

Slik ble jeg stylet! Jeg ELSKET looken! Alle som jobber på set og bak kamera er seriøst så vanvittig flinke og jeg føler så trygg og ivaretatt! De fortjener all skryt i verden! <3

Fineste Emilie! <3

Her øves det inn en Beyoncé koreografi. Hehe! 😅

Ååååå jeg gleder meg så vanvittig masse til alt kjøres i gang! Premieren er 31. august, og frem til da har jeg dansetrening så og si hver dag. Jeg er glad for at vi får så god tid på å bli varme i trøya og kjenne at vi får litt kontroll før vi skal danse på TV. Det trengs, haha! 

_________

Gleder dere dere til å se på? 😍❤️

30 kommentarer

Siste innlegg