JEG HAR ANSATT EN PERSONLIG ASSISTENT!

Reklame | nelly

Denne dagen trodde jeg aldri skulle komme. At jeg skal ha så mye å gjøre at jeg ikke klarer å ordne alt og holde styr på ting på egen hånd? Vel, den dagen er her. Tro det eller ei.

Jeg har innsett det lenge nå, at jeg trenger en person som kan hjelpe meg med å avlaste for meg i hverdagen. Det er så irriterende at jeg ikke kan fortelle dere om alt som opptar tiden min i disse dager, for da hadde dette gitt mye mer mening enn det mest sannsynlig vil gjøre nå. Det er en grunn til at jeg reiser så mye rundt for øyeblikket (på jobb) og for at bloggen ikke oppdateres like hyppig som tidligere. Jeg blogger jo hver dag, men jeg får ikke tid til å poste fler enn et innlegg om dagen. Det gjør meg veldig stresset, for jeg vil aldri bli en av de bloggerne som ikke oppdaterer. Jeg får sinnsykt dårlig samvittighet av å se alle dere som klikker dere inn her flere ganger daglig, når det ikke har kommet ut noen nye innlegg. Nå føler jeg at jeg sporer litt av, men det er bare en av flere bekymringer jeg har hatt i det siste som har bidratt til at jeg nå har ansatt meg en personlig assistent.

GENSER HER & BUKSER HER

Assistenten min kommer til å være med meg på alt som innebærer jobb. Innspillinger, shoots, intervjuer, møter, reiser.. Hun kommer også til å hjelpe meg med å planlegge dagene mine bedre, fylle inn i kalenderen, klippe vlogger og generelt holde styr på alt av avtaler, telefoner og mail.

Jeg har rett og slett alt for mye å gjøre om dagen, og jeg nekter å la ting bli gjort halvveis fra min side på grunn av for lite tid. Det kommer bare til å bli mer og mer travelt mot våren og høsten, så derfor bestemte jeg meg for å gjøre noe med saken allerede nå da jeg merker at jeg trenger noen som hjelper meg.

Jeg er så glad, takknemlig og lettet for at jeg har funnet den beste personen ever til å hjelpe meg i hverdagen! Det er ikke bare bare å takke ja til denne jobben, for jeg er jo litt gal (hehe). Noen som er nysgjerrig på hvem min assistent er?

34 kommentarer

Siste innlegg