JEG HAR BLITT HUNDEEIER!

Herreguuuud, jeg er så LYKKELIG!!! 😭💕

Endelig er jeg blitt hundeeier! Dere som har følgt meg lenge, vet at jeg har hatt lyst på hund i fire år og det har jeg pratet om i blant. Men jeg har ikke skaffet meg en tidligere, fordi jeg ikke følte jeg levde et liv hvor en hund hadde passet inn sånn livsstilsmessig. Det føltes veldig egoistisk tidligere, som var grunnen til hvorfor jeg lot det være en drøm og ikke en realitet. 

Dette året har jeg derimot virkelig, virkelig, virkelig lengtet ekstra mye etter å få meg en firbent bestevenn. Jeg har lengtet så mye at jeg ble så ivrig på å tilpasse livet mitt etter det å ha en hund. Reise mindre, være hjemme mye mer og leve et liv hvor en hund vil trives godt og få det beste hjemmet med masse omsorg og kjærlighet. <3

Har dere sett noe skjønnere???? 😭💕

Prosessen startet allerede i februar/mars. Da kom jeg i kontakt med oppdretterne jeg kjøpte han fra, og dermed begynte jeg å planlegge valpekjøp. Jeg har vært så forventningsfull at dere aner ikke! Fy søren som jeg har gledet meg til og lengtet etter å endelig få meg en liten elskling!

Jeg kan ikke tro at dette nå endelig har skjedd, og helt ærlig er dette den BESTE avgjørelsen jeg noensinne har tatt så langt i livet mitt! Det føles SÅ bra, og jeg er i konstant lykkerus. Han er verdens fineste, smarteste og skjønneste liten valp. 😩💕 Han er så god!!!

Jeg er, som dere kanskje skjønner, helt i skyene om dagen! Jeg gleder meg så enormt til å dele mange år fremover sammen med min fine lille elskling. Åh, dette er livet, dere!!!

Det er så fantastisk å føle at jeg behøves, all kjærlighet jeg får og gir, omsorgen jeg står for og absolutt alt min lille valp tilfører livet mitt. Den gleden han gir meg er helt ubeskrivelig!

Dette er nesten som å få seg en baby, og jeg njuuuter hvert eneste sekund!!! <3

28 kommentarer
  1. Gratulerer så masse Isabel! Nyt valpetiden fordi den går såå fort. Jeg og min samboer hentet hjem en boston terrier valp i juni og nå er han blitt såå stor. Det er det beste kjøpet vi har gjort!
   Hva heter valpen din?🥰

  2. Hva er årsaken til at du valgte rasen Pomeranian? Hvordan gemytt og lynne har den osv?😁 Alltid spennende å høre grunnen til valg av rase! Haha jeg er kanskje sær men, man ser ofte eier og hund er like liksom

  3. Hvordan blir det neste år og alle årene etter, siden ja… Du fikk ikke reist mye iår. Og mange har vel skaffet seg hund nettopp pga dette året, men som ikke tenker 13 år fremover i tid. Hva med reisefeberen din når alt går tilbake til vanlig? 🙂

  4. Han ligner så fælt på min Sofus når han var valp. Nyyyt valpetiden! Sendte deg noen bilder av Sofus når han var liten på Instagram, men tror ikke du har sett det. 🙊

  5. Hei! For en søt liten tass❣️ Har søtnosen et navn?
   Masse lykke til med et nytt familiemedlem❤️

  6. Han er jo bare helt latterlig søøøøt😍😍😍 Blir valpesyk av slike bilder❤️❤️❤️ Hva heter den kjekke prinsen?

  7. Sååå hærlig 😍

   Grattis me hund i hus ♥️

   Har hatt hund og vet den lykken ♥️

   Betalte du 25.000 kr før han ? 🥰👍

  8. Kommentaren over her. Tenke 13 år frem i tid, er det virkelig noen som gjør det med tanke på å skaffe seg en hund? Tror ikke det.
   Forstår poenget med reising når det gjelder Isabel, men de fleste tar seg en sydentur selvom man har hund eller barn. Har man familie med godt kjennskap til hunden finnes det jo ikke noe bedre enn at den er i trygge hender der om man skal noe. Og jeg er ganske sikker på at denne hunden blir en stor del av HELE familien, uansett reising eller ikke. Tenk på alle hunder som må være hjemme alene fra morgen til ettermiddag pga folk er på jobb? Det blir det samme som å si at man må være arbeidsledig for å eie en hund. Denne hunden kommer til å få det perfekt for å ikke snakke om all den kjærligheten den kommer til å få! Tenk heller på alle de menneskene som skaffer seg hund som ikke har penger til å mate den, eller gidder å gå tur, og ikke har penger til å ta den til dyrlegen engang! DET er noe å bry seg om!

   1. SELVFØLGELIG må du tenke 13 år fram i tid – hund er en forpliktelse, og absolutt ingen menneskerett. Du må vite at du har tid, mulighet og lyst til alt det innebærer å ha hund – ikke bare nå eller det neste året eller de neste 5 årene – men ja, sannsynligvis de neste 13 årene. Å vite at du har penger til å mate hunden holder ikke. De krever langt mer enn det.

    1. Selvfølgelig må du tenke frem i tid ja, men du tenker ikke 13 år frem i tid med tanke på å bli hundeeier. Kjære vene. Ikke rart det blir krig her i verden. Nå vet ikke jeg om du har noe familie, men jeg har ganske lik familie som det Isabel har. Sikter til selve forholdet med kontakten de har. Jeg er selv hundeeier og setter den ofte hos familien min hvis jeg skal noe. Hunden min elsker alle i familien og kunne ikke hatt det bedre. Hvis du er hundeeier selv burde du kanskje vurdere å slutte i jobben din for å ta mer vare på den, for det er like dumt som å si at man ikke kan dra til syden fordi man er hundeeier 😉

   2. Som om jeg skulle sagt det selv! Man kan selvsagt reise så lenge man har folk til å passe hunden for seg, noe som er helt tydelig at Isabel har.
    Det er også mange som plasserer hundene sin på kennel under den årlige 2 ukers sydenferien. Dette er nok noe Isabel slipper å gjøre = enda bedre for hunden

    1. Helt enig 😁 Det er også snakk om rase, størrelse, vekt. Har du en diger hund er det litt annerledes. Men små hunder krever faktisk ikke så mye som alle skal ha det til synes jeg. Jeg har selv en liten hund, som har mye energi og alt. Det meste han krever er kos og at han får ligge i midten av senga med oss 🙊 Får såklart turer hver dag og blir med på det meste fordi han er liten og lettvin å ta med seg overalt. Blir med på butikken også, og venter i bilen, da er han storfornøyd. (Ikke om sommeren såklart), om noen skulle være så dumme å kritisere på det.
     Tror ikke denne lille hunden kommer til å få det så jævlig hos Isabel som noen av dere skal ha det til😉

  9. Så fiin! Men husk at den ikke skal gå lange turer ennå🙊 Om du ikke allerede vet, så les deg opp på hvor mye den kan gå når den er så og så gammel osv. Dette er kjempeviktig for å ikke skade skjelettet, sener og ledd frem i tid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg