JEG SKULLE VÆRT I ITALIA, MEN JEG ER I…

HELLO FROM BUDAPEST

HerreGUUUUD for en dag dette har vært. Som dere vet skulle jeg befunnet meg i Napoli i Italia for lenge siden, men neeeida. Jeg er i Budapest, jeg! Tror dere ikke vi mista flyet fra Budapest til Napoli eller?!?! Håpløst! Vi løp fra sekundet vi mellomlandet for å klare å rekke neste fly, men det klarte vi åpenbart ikke. Dette er grunnen til hvorfor jeg ALDRI mellomlander, men på denne reisen hadde jeg ingen valg. Det går ingen direkte fly fra Oslo til Napoli nemlig…

Vi surret rundt på flyplassen her i nærmere to timer hvor vi prøvde å finne løsninger på hva vi skulle gjøre. Så klart var det ingen andre fly fra Budapest til Napoli i dag, så da hadde vi to valg: fly hjem igjen og reise tilbake i slutten av feb, eller booke nye flybilletter til i morgen tidlig (med en jævlig rute) og tilbringe denne dagen her. Jeg tok en telefon til de vi skal møte i Napoli for å høre om det gikk fint at alt ble forskjøvet, og heldigvis var det ingen problem!

Så nå befinner jeg meg med andre ord i Budapest (OK, hvor mange ganger har jeg skrevet Budapest i dette innlegget). Vi har egentlig bare kost oss i hele dag! Vi sjekket inn på et hotell midt i byen, så dagen har vi tilbrakt i shoppinggaten, vi har spist deilig pasta og fått opplevd hva denne byen har å by på. Eller, bittelitt i det minste.

Vi må begi oss mot flyplassen rundt klokken 04 i natt, så derfor har vi bestemt oss for like så greit å sjekke ut hvordan cocktails smaker i Ungarn. Jeg er heeelt sikker på at Pornstar Martini smaker heeeelt annerledes her. 💁🏽 Jadda, vi kan å kose oss i hvert fall haha.

Oppsummering av denne dagen: hell i uhell. Vi har fått opplevd Budapest, spist nydelig mat, shoppet og kost oss. Det eneste som suger er at vi i morgen først skal fly innom Munchen, for sååå å fly til Napoli for en dag. Jaja! Vi overlever nok. La oss bare krysse fingrene for at vi klarer å rekke det neste flyet i morgen  da, dere!! HEIA HEIA!

Jeg vlogger forresten! Dere skal få ta del av alt kaoset vi har gjennomgått i dag på film, hahaha. Krise tilstander. Det sykeste er at vi har vært i sjukt godt humør til tross for 4 timer søvn og at vi er stuck i et helt annet land. 😂

21 kommentarer

Siste innlegg