JEG SKVÆRET OPP MED MADS HANSEN

OK, hold dere fast kjære lesere!

Dette er dere nok ikke klar for – haha. 

På tirsdag, klokken 10.00, befant jeg meg side om side med Mads Hansen på VG-huset. Helt frivillig. OK, herregud det der var ekstremt rart å skrive. Jeg tror dommedagen nærmer seg, dere. 😂 Neida!

Hva gjorde jeg med Mads, tenker dere nok. Jeg gjestet podcasten hans! Hvem skulle trodd! Og det verste av alt? Han var faktisk ikke så aller verst! Vi lo, ga hverandre både en og to klemmer, han fikk til og med et kyss på kinnet OG vi hadde en fin samtale om fortiden og alt som har skjedd i mellom oss. Jeg syntes det var fint at vi begge to kunne være enige i mye, som vi tidligere har vært svært uenige i. 

På et tidspunkt sa han til og med at han syntes at jeg har blitt et godt forbilde. Mads Hansen, sa det. Kan dere tro det?!?!? Wow, wow, wow! Jeg ble nesten litt rørt, for å være helt ærlig og jeg klarte nok ikke å legge skjul på det heller. 

Podcasten kommer ut i løpet av de kommende ukene – litt usikker på dato. Jeg vet i hvert fall at episoden kommer til å trekke til seg en del oppmerksomhet, for jeg mener – JEG gjester MADS sin podcast??? Det vil man neppe gå glipp av. 😂 (Ps. Vær så god for promotering, Mads & Rasmus – forvent faktura innen snar fremtid). 

Dere skjønner kanskje at tirsdagen min var veldig spesiell og full av sterke inntrykk. Samme dag som jeg “skværet opp” med Mads på dagtid, stilte jeg opp på Debatten side om side med Kristin Gjeldsvik på kveldstid. Hadde noen sagt at dette skulle skjedd for tre år siden, hadde jeg neppe trodd på de.

Etter at Debatten var over, fikk jeg til og med en SMS fra Mads, hvor det stod: “Bra jobbet på Debatten!”. Altså, verden står ikke til påske, folkens.

For en dag!

31 kommentarer

Siste innlegg