jeg svarer på meget ubehagelige spørsmål (cringe alert)

Reklame | nelly

Oook, jeg hadde en liten q&a på Instastory hvor dere kunne stille meg ubehagelige spørsmål som jeg skulle besvare i dette innlegget. Jeg angret i grunn med en gang de fire første spørsmålene tikket inn, for det ble plutselig litt for ubehagelig dette. Haha! Veeldig mange sex-spørsmål ble det blant annet, og veeeldig mange spørsmål om en viss person. Jeg ble helt svett, jeg! Men jeg har jo tross alt lovet, og jeg må holde mitt ord. Finn frem cringe-puta, og scroll nedover. Hjelp!

Har du noe på gang med noen akkurat nå?

– Jeg har jo tidligere skrevet på bloggen at jeg i fremtiden ikke hadde ønsket å være offentlig med et eventuelt nytt forhold eller en jeg dater. Det er fordi jeg så hvordan det gikk sist, og det vil jeg ikke gjennomgå igjen. Men jeg kan vel si så mye som at dersom jeg får meg kjæreste, så kan jeg i det minste fortelle dere det. <3

Skal du til Stockholm snart?

– Det skal jeg. <3

Har du noensinne vært forelsket eller blitt attrahert av en jente?

– Nei, det har jeg faktisk ikke. Jeg er nok så hetero som det er mulig å bli. Litt synd egentlig, jeg tror nemlig at det hadde vært myeee enklere å hatt med en dame å gjøre, i forhold til menn. Hah!!

Når mistet du jomfrudommen?

– Rett før jeg fylte 18 år. En måned før, typ – så basically når jeg var 18.

Kunne du noensinne gått tilbake til eksen?

– Nei.

Tjener moren din penger på Instagram?

– Hehe, nei. Det gjør hun nok ikke.

Hvor mye veier du?

– Dette spørsmålet gjør meg egentlig litt forbanna. Jeg tror nok ikke du som stilte det egentlig mener noe vondt, men for meg som har slitt med grov spiseforstyrrelse og dermed vet hva fokus på vekt kan gjøre med en, kjenner jeg at jeg blir provosert. Jeg vet ikke hva jeg veier, fordi vekt er uvesentlig og heeelt på trynet. Jeg eier ingen badevekt hjemme og har heller ikke gjort det på flere år. Vekt har absolutt ingenting å si, dere. Lov meg å ikke bry dere om hva vekta viser!

BODY HER (egentlig badedrakt, men jeg elsker å bruke de som bodys)  ⎟ LIGNENDE SKJØRT HER

Kan du være litt mer åpen om datene dine?

– Ja, dersom det kun hadde vært mine nærmeste bestevenner som hadde lest bloggen min haha. 😅 Neida! Jeg synes sånn er så kleint, jeg? Er jeg rar? Nei? Jeg tror ikke det er så normalt å være åpen om det på en såpass offentlig blogg. Jeg hadde for eksempel ikke likt dersom en jeg var på date med hadde delt det med 30.000 – 40.000 lesere.

Når var sist du hadde sex?

– Å, gud. Veldig mange stilte det samme spørsmålet, tro det eller ei. Er det så interessant å vite? 😅 Denne er dessverre litt for ubehagelig å svare på haha. Sorryyyy! Det tikket inn ganske mange sex-relaterte spørsmål sånn generelt. Jeg har aldri forstått hvorfor det er så interessant å vite hva en annen persons favoritt sex-stilling er, liksom? Jeg vil ikke at flere tusen mennesker skal vite ting om mitt sexliv. Det er ikke relevant overhodet.

Kunne du datet noen som er helt ukjente? Altså at de ikke er famous?

– Så klart!

Hvor mye penger brukte du i Dubai, og betalte du alt for hele familien + turen?

– Det stemmer. Det er de best brukte pengene, ever. Det var så utrolig fint å se hvor glade alle sammen ble og alle minnene vi skapte sammen. Herregud, dette skal vi gjøre igjen! Hvor mye jeg brukte har jeg ikke lyst til å dele. Beklager. ❤️

Blir søsknene dine sjalu når du kan gi alle så mye fint og kanskje du får mer oppmerksomhet enn dem?

– Nei, så absolutt ikke. Alle vi i familien er vanvittig sammensveiset og vi støtter hverandre i alt. Vi heier på hverandre og blir glad på hverandres vegner. Jeg for eksempel blir utrolig stolt over Jasmine når hun får en bra karakter på en eksamen, på samme måte som hun blir glad når jeg får til noe. Familien min kunne helt ærlig ikke brydd seg mindre om penger og ting, så lenge vi har den kjærligheten for hverandre som det vi har. Vi hadde tross alt ingenting da vi vokste opp, så dette er ikke noe hverken de eller jeg egentlig er vandt med. Derfor er det ekstra fint og viktig for meg å kunne dele denne fremgangen med de også. <3

Røyker eller snuser du?

– Nei, det gjør jeg ikke. Synes begge deler er helt idiotisk.

Har du hatt sex i 2019?

– Ja

(shit jeg blir helt svett av dette hahaha)

Hvor reiser du neste gang?

– Jeg får både besøk her i Oslo, men jeg skal også reise en del fremover. Det som er planlagt enn så lenge er Paris, Stockholm, London og Los Angeles og Vegas.

Hvilke deler av kroppen din har du operert?

– Vet du.. Operasjoner er noe jeg ikke vil prate om overhodet. Jeg har vært ærlig (litt for ærlig) om hva jeg har fikset på i lang tid, så det antar jeg at de aller fleste allerede har fått med seg. Når jeg tenker på inngrepene jeg har gjort idag, blir jeg egentlig bare veldig emosjonell. Det symboliserer en veldig tung og mørk tid i livet mitt som jeg ikke er litt stolt over en gang. Kunne jeg gått tilbake i tid hadde jeg aldri gjennomført de. Mange av dere vil nok mene at det ikke er sant, for da kan jeg jo bare “fjerne alt”, men det betyr jo da at jeg skal legge meg under kniven enda flere ganger. Noe jeg for å være helt ærlig ikke våger. Dere som har lest boken min vet om hva historien bak disse inngrepene er, og dere forstår meg nok mye bedre enn de som ikke har lest den.

_____

PUUUH, dette var sweatyyyy, nå må jeg roe ned nervene med en kald dusj. HEJDÅÅÅÅ 😭

 

48 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Du nevner noe om spiseforstyrrelse. Jeg lurer på om du kan fortelle litt om hvordan du kom deg ut av det? Siden jeg har spiseforstyrrelse nå og legen gjør ikkenoe særlig med det.

  2. Hei! Synes det er fint med svar, men vil heller lese ting du faktisk svarer på enn at du ikke svarer fordi det er ubehagelig. 😊 ellers bra!

  3. Æ må bare spørr, har du kjøpt lipgloss settet av jeffry star, isåfall ka syns du om dæm, e dæm bra ? 🙂

  4. Lise – Angsten spælle inn når man snakke om ukomfe ting og som ho sei så e det ting ho ikje like og snakke om og da bli nærvan heilt jævlig, man vil begynne og gråte osv.. så jah..

  5. Hva er det som er så ubehagelig med å svare på spørsmål angående sex? Da du var sammen med Pierre, sa du at dere hadde sex hele tiden og du snakka om det på vlogs også. 😒 Oppå det hele nevnte du også hvor mange ganger dere gjorde det så disse spørsmålene her er ikke så ille iforhold til hvordan du svarte på de tidligere, excuse me

  6. Jeg ville bare si deg at du er et utrolig bra forbilde! Du rett og slett helt rå Isabel, seriøst. Du ER folkets favoritt, uansett hva du vinner på vixen eller ikke!!

  7. Amnesty International fikk nå mulighet til å lære meg at i Dubai:

   Kvinner blir systematisk diskriminert i lovverket og i praksis.
   Homofili kan straffes med opptil 10 års fengsel.
   Migrantarbeidere som utgjør 90% av arbeidsstyrken blir utsatt for overgrep.
   Ytringsfriheten blir ikke respektert.
   Mange rettsprosesser er urettferdig og tortur blir brukt for å presse frem tilståelser.
   Emiratene står bak grove krigsforbrytelser i Jemen.
   Anmelder du voldtekt risikerer du å bli fengslet for sex utenfor ekteskap.

   Hva tenker du om dette ? Tror du Amnesty tar feil ?

  8. Det virker som om du prøver å gjøre en eller annen sjalu med at du sier at du har hatt sex. Pierre kanskje… tror ikke du er helt over han, siden du er så ivrig på å snappe at du er på dates og henger med kjente menn. Du brifer sånn om det..?

  9. Elsker å reise selv. Er for øyeblikket i Las Palmas! Og videre skal jeg tilbake til Manchester (United), Dublin også Amsterdam i juni 🤙😄

  10. Hei isabel ❣ du e rå 👌😉 å alle dokker som må kom med usakelig drittsnakk om ka ho gjør å ikke gjør kan rett å slett bare drit i å les bloggen.. du gjør en fantastisk jobb å digge å les alt du legg ut 👌😊 ha en fin dag 💜

    1. Hva var det då siden du allerde har hatt sex ? Funnet deg en fyr eller bare random sex ned alle du har møtt på byen og syden i det sistaa?

  11. Hva er det alle mener med «allerede» og «så tidlig»? Er vel helt det samme når på året man har sex? La hun gjøre hva hun vil stakkars og vær glad for at hun i det hele tatt svarte, hun kunne jo latt være.

    1. ey, skal ikke jenter løfte hverandre opp i stedet for å kalle hverandre for løse?? Hva så om hun har sex i januar, har vel ingenting å si når på året man har sex. Blir seriøst kvalm av kommentaren din

     1. Hvorfor mener du at det er tidlig? Bare fordi det er et nytt år så kan man ikke ha sex når man vil? Klarer virkelig ikke skjønne hva du skal frem til med det her og hvor i huleste du har det fra i det hele tatt.

     2. Nei løfte ikke opp tøser og isabel er tydeligvis det
      Hu har sikkert hatt seg med alle mannfolkene hu har møtt i syden og på byen i norge

    2. Hva er forskjell på å ligge med randoms i desember eller januar liksom? Og hvem har sagt at det er en random og fyllesex? Kan jo være en flørt/god venn. Herregud hvordan folk klarer å lage sine egne historier utifra at hu har hatt sex i 2019😅 jeg har og hatt sex i 2019, er singel, men fortsatt med samme fyr som jeg hadde sex med desember 2018 og. Ro ned, sex skal være gøy

    3. Haha, dere er morsomme. Hva vet dere om det kanskje er en hun har ligget med siden oktober? Da ville hun ikke vært løs, det er jo sent på året. Håpløse mennesker.

     1. Selvfølgelig har hu hatt seg i desember ,hu har sikkert sex hver måned med flere forskjellige folk
      Hu henge jo med nye folk hele tiden

     2. Det e tidlig i 2019 når det er rett etter nyttår det som e forskjell på desember 2018 og januar 2019 derfor er hu tidlig med å spre beina og trur neppe hu ikke har gjort noe siden oktober ,hu ligge sikkert med fleire forskjellige hver måned

      1. Oda. Beklager, men jeg ble altså litt dummere av å lese gjennom kommentarene dine. Det er faktisk noe av det dummeste jeg har lest, dessverre. Det vil være umulig å prøve å få deg til å forstå, da din evne til å tenke klart og rasjonelt ikke er helt tilstede. Jeg visste ikke at året hadde en sex-kvote.

       Kjære Oda, det spiller ingen rolle for deg eller noen andre når, hvor eller med hvem Isabel eller hvem som helst andre har sex. Det er rett og slett uvesentlig for alle parter, da spesielt for deg og andre som bryr seg som da ikke kjenner vedkommende. At kommentarene dine, og andres meninger i dette kommentarfeltet vedrørende Isabel sitt eller noen andre sitt sexliv i det hele tatt blir en diskusjon, er for meg veldig snodig.

       Dette gjelder ikke bare deg Oda, men dere som har noe å mene om sex utenfor fast forhold. Gjerne selg til meg hvorfor eller hvordan det er relevant for noen.
       Ha en fin kveld!

  12. Jeg vil bare si at jeg syntes du har vokst utrolig mye på kort tid!! Nå er du virkelig et godt forbilde for unge jenter, stå på❤️

  13. Hahaha, jeg må virkelig le av de tåpelige kommentarene her! «Har du virkelig lagt med noen allerede, vi er bare midt i januar?!?! Med masse randome?!??»
   HVA vet vel dere om det er med en random eller en hun holder på med? HVA SÅ om det er et one night stand?? Sex er godt, så uavhengig av hvem, når og hvor, så er det opp til flotte, fine Isabel å velge alt det.

   Med det over sagt, årh! Isabel ❤️ jeg møtte deg når du hadde boksignering i bergen, og gud så flott menneske du er! Du strålte virkelig og når jeg fikk klem av deg fikk jeg såå gode vibber fra deg. Gikk hjem og leste hele boken din etter det, og jeg satt der med tårer og har aldri følt meg så trist på noen sine vegne før. Du er så tapper, du er så utrolig sterk. Hadde jeg lest det jeg leste før jeg møtte deg, hadde jeg gitt deg en ekstra klem og jeg skulle ønske jeg kunne fortalt deg hvor mye jeg beundrer deg. Beundret deg selvsagt før jeg møtte deg også, men ååh! Du har virkelig et hjerte av gull, og jeg skulle ønske jeg kunne ha en sånn person som deg i mitt liv. Er veldig kjekt å få muligheten til å bli litt bedre kjent med deg via bloggen, og ikke minst boken din. Vil bare presisere nok en gang at jeg synes du er fantastisk og at jeg ønsker deg alt godt her i verden!
   Stor klem fra meg

  14. Har du fått deg kjæreste da? Siden du alltid har sagt at du bare har sex med de du er i et forhold med? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg