JUL I VINTERLAND

Reklame | nelly

JUL I VINTERLAND

Jeg koser meg så vanvittig mye nå for tiden! Desember har vært helt fantastisk hittil, spesielt når det kommer til å gjøre hyggelige ting sammen med familien. Det er basically det jeg har gjort når jeg ikke har jobbet. Julen er til for å tilbringe tid sammen med de næreste, det synes i hvert fall jeg. 

Jeg må alltid dra innom jul i vinterland. Hvert eneste år er det en selvfølge! Har du ikke fått julestemning enda kan jeg garantere deg at det vil forandre seg dersom du tilbringer tid her. Det er så utrolig koselig å vandre rundt blant boder, pariserhjul, julekledde ansatte, julelys, bål og julepynt imens man sipper på enten gløgg eller varm sjokolade. Åh, hvor koselig hørtes ikke det ut? Det er favoritt aktiviteten i desember, det er det ingen tvil om. Jeg har allerede vært der tre ganger så langt, haha.

Elsklingen! 💕

 

BUKSER HER ⎟ JAKKE HER ⎟ SKO BALENCIAGA ⎟ GENSER HER

Dør for disse! <3

Gud, jeg turte faktisk å ta pariserhjulet til slutt. Jeg har en forferdelig høydeskrekk som ofte står i veien for meg, men denne gangen trasset jeg den. Jeg mener, når hele familien ville ta den og jeg var den eneste som nektet, skjønte jeg fort at det var noe jeg ikke ville gå glipp av. Jeg kunne heller ikke være mer pysete enn lillesøsteren min på 13 år, haha. Det gikk greit faktisk, selv om jeg holdt på å tisse på meg når den plutselig stoppet opp i mens vi var på toppen….

Jeg kommer definitivt til å ta et par turer dit igjen før julen er over, hehe. Elsker at dette finnes hvert eneste år! 🎅🏽✨❤️

6 kommentarer

Siste innlegg