KJÆRE VENNER OG FAMILIE

Reklame | NELLY

JAKKE HER

Fader, jeg sliter fryktelig mye med dårlig samvittighet om dagen. En ting jeg var forberedt på i forkant av denne høsten, var at jeg kom til å ha mindre tid til å være sosial. Sosial med venner og familie. Det hadde jeg innstilt meg på, men jeg visste ikke at det kom til å bli så “ille” som det det faktisk har vist seg å være. Jeg har ikke hengt ordentlig med vennene mine siden jeg dette Skal Vi Danse eventyret startet. Ikke med familien heller for så vidt. Jeg har truffet de kjapt inn i mellom slagene noen ganger, men det er ikke mye å skryte av. 

Jeg prøver å inntale meg selv om at jeg må bli “flinkere” til å sette av tid til mine nære og kjære, men så kommer jeg på i det neste sekundet at jeg faktisk ikke har sjanse – uansett hvor mye jeg vil. Dette opptar jo bokstavelig talt hele livet mitt om dagen. Jeg har kanskje litt tid på formiddagen men da er jeg jo nødt til å få unnagjort jobb, før jeg må løpe avgårde på dansetrening hvor jeg tilbringer de neste seks timene. Etter trening er jeg naturligvis helt død etter å ha vært helt fokusert i både kropp og sinn over flere timer. 

Jeg har forberedt mine nærmeste på at det bare er nødt til å være sånn nå i høst, så har jeg lovet dem at jeg kommer til å være en stalker i deres liv så fort jeg kan. Haha! 

Skal Vi Danse er tross alt noe man bare får gjøre en gang i livet, så nå gjelder det bare å nyte alt jeg kan så lenge det varer. <3 Gud så gøy jeg har det med dansen, men jeg savner så klart vennene og familien min en del.

Så kjære venner og familie! Jeg elsker dere, selv om jeg er litt i min egen boble denne høsten. Jeg lover å gjøre det godt igjen! Jeg har blant annet lovet Rami og Sidra at jeg skal ta de med på en søskentur i vinter, og så håper jeg på å få reist med venner også. Da blir det masse kvalitetstid! <3

Bare for å forklare enda bedre hvordan livet mitt ser ut om dagen; akkurat nå sitter jeg faktisk på dansesenteret, i en pause, og blogger. Jeg må ta hver mulighet jeg får til å få unnagjort jobb også, i tillegg til at jeg må gjøre alt jeg kan for å være fokusert på trening. Sånn går no dagan! 😂💕

14 kommentarer

Siste innlegg