KJENDIS GALLAEN 2019

Å feste på en søndag er nytt for meg. Jeg gikk rundt med søndagsfølelse i hele i går som et resultat på det, haha. Kjendis Gallaen var veldig gøy! Jeg har aldri dratt dit før, i likhet med andre store kjendisfester. Grunnen til det er mest fordi jeg ofte kan føle meg litt utilpass og missplassert i slike situasjoner. Jeg synes det nesten er litt skummelt, selv om jeg synes det er litt flaut å innrømme. Litt teit egentlig, for det er jo en del av gamet å dra på slike eventer. Og jeg har heller ingen grunn til å føle meg ukomfortabel, det vet jeg jo innerst inne. Jeg er bare ikke så alt for flink til å småprate med folk jeg aldri før har møtt. Men jeg ble faktisk positivt overrasket denne gangen. Jeg syntes ikke det var kleint overhodet! Jeg ble også kjent med mange nye, fine mennesker! <3 

Kvelden gikk ut på at det ble delt ut ulike priser, som årets forbilde, influenser, kvinne ++. Det var skikkelig fint å høre vinnernes taler og se hvor mye prisene betydde for flere av dem. Velfortjent til hver og en som stakk av med en pris!

Resten av kvelden gikk for det meste til mingling med både gamle bekjente, SVD gjengen og nye bekjente. Jeg sluttet å drikke ganske tidlig, ettersom at jeg hadde en lang dag i går med et hemmelig prosjekt. Så da ville jeg være litt opplagt og ikke alt for bakfull. 

Takk for en fin kveld til alle involverede, og ikke minst til Se&Hør for festen! <3

28 kommentarer

Siste innlegg