KVELDEN BLE IKKE SOM FORVENTET

Det har vært full fres denne helgen, og generelt den siste uken for å være ærlig. Skal Vi Danse-eventyret dro i gang på mandag (wow, det føles lenger ut siden), og med det har det følgt med en del sosiale sammenkomster. Det er jo en helt ny gjeng man skal bli kjent med, og når man klikker såpass bra som det vi har gjort, vil man automatisk henge sammen etter treningstid også. Derfor har det vært en utrolig sosial uke, i tillegg til at Findings stod for tur i helgen. Jo, og på torsdag ble hele casten invitert på middag på Asia, så heldige som vi var! Jeg må bare si det – fy søren som jeg gleder meg til å tilbringe denne høsten sammen med årets deltagere, dansepartnere og så klart alle som jobber i produksjonen! Jeg har blitt så glad i samtlige allerede, og vi er bare en uke ut i eventyret. Tenk det!

Når helgen først kom, var jeg i grunn veldig sliten etter uken. Jeg visste dog at helgen kom til å bli fartsfylt ettersom det var tid for festival, og det pleier ikke akkurat å gå rolig for seg. Fredagen var dødsgøy – jeg dro dit med verdens beste gjeng, og som vanlig møter man mange kjentfolk der også som man ikke ser så ofte. Skikkelig hyggelig var det! Jeg dro den helt ut på fredagen, så på lørdagen slet jeg skikkelig. Etter dansetreningen på tre timer, merket jeg at sengen og film fristet hundre tusen ganger mer enn å dra ut igjen. Jeg kom meg ut til slutt, senere enn alle andre. Tanken på alkohol gjorde meg kvalm, så jeg dro med intensjon om å være edru. Det gjorde jeg nok veldig lurt i, for jeg ble ikke værende på festivalen i mer enn maks en halvtime. Jeg var rett og slett så sliten at jeg ikke klarte å kose meg. Kroppen trengte hvile, ikke enda en dag med festival. Jeg fikk med meg litt av Kygo, før jeg takket for meg og dro hjem til mamma. Der fikk jeg i meg litt mat, før jeg stupte i seng før klokken rakk å slå 23:30. 

Hjemme hos mamma.. <3

Kvelden endte ikke som planlagt, men jeg måtte bare høre etter på hva kroppen sa i fra om. Jeg sliter skikkelig med FOMO (fear of missing out), og derfor ender jeg alltid opp med å være med på alt og generelt være over alt, når jeg egentlig trenger å hvile. Jeg må bli flinkere til å balansere det nå i høst, for slik jeg har holdt på denne uken har ikke vært heldig for kropp og sinn. Heldigvis tok jeg til vettet i går og dro hjem, slik at jeg var helt uthvilt og back on track i dag! Det var dødsdeilig å komme på trening i dag og føle meg så energisk igjen. 

Benjamin og jeg har inngått en avtale om å holde oss unna fest frem til premieren som er om to uker. Et glass vin går jo fint en sjelden gang, men noe fylla blir det absolutt ikke. Unntak av en gang, som er på TV2’s høstlansering i Bergen senere i uken. Det gleder jeg meg forøvrig skikkelig mye til, men jeg skal ta det rolig der også! 

Uken som gikk har vært helt fantastisk gøy, til tross for at jeg ble nokså utslitt. Hehe! Jeg tok masse bilder fra Findings-helga (eller, fredagen da.. hehe), som jeg deler i neste innlegg. Skrives igjen om litt! Klem. <3

14 kommentarer

Siste innlegg