LIFE UPDATE VLOGG

34 kommentarer
  1. ♥️

   Du vet at du ikje træng og førklare dæ, e alltid nån som vil klikke over at du reise utenlandsk eller andre steda.. dæm e bare idiotaaa 🙂

  2. Hei Isabel. Gleder meg alltid til dine vlogger kommer, men kjenner jeg begynner å bli litt lei av at 80% av vloggen din handler om at du forsvarer deg for at du reiser. Dropp det, vi har alle fått med oss dine begrunnelser og valg både på bloggen, youtube og instagram alt for mange ganger, og jeg ender bare opp med å spole over det 🙂 Ellers lurer jeg bare på hvorfor du reiser for content fordi det er jobben din, også legger du ikke ut noe content fra turen, men heller vlogger av du er i karantene i ti dager som er mye kjedeligere å se på? :/ Håper du får en fin jul, og kommer med mye fra innhold når karantenetiden din er over <3

  3. Du fortjener ferie! Håper du koste deg masse! Sånn btw, er jo også sånn for tiden med folk i TV-bransjen som ikke kan holde en meters avstand (som også er en del av smittevern) tester seg, og argumenterer med at da er det greit. Så hvorfor skulle det ikke vært greit at du gjør det både før og etter når du reiser. Syntes ikke du er dårlig forbilde, heller tvert imot. 🙂

  4. Hei, kan hende jeg tar helt feil nå, men heter det ikke antistoffer? Høres ut som du sier antikopper 🙂

  5. Isabel, hva er navnet på the moisturizing facemask som du brukte i løpet av spa kvelden din? Den så sykt digg ut

  6. Det er faktisk ikke lov til å gå i butikken eller andre steder innendørs når man er i karantene. Det du sier er feil.

   1. Eh, da må du lese reglementet en gang til. Mvh permittert flyvertinne som nå jobber som smittesporer i helseetaten. 😉 NYT ferien Isabel!

  7. Fy søren.
   kontrollerende å ikke ønske at kjæresten din følger og liker nakenbilder på Instagram? du og golnass mangler veldig klart alle hjernecellene. har dere aldri hørt om respekt i forhold? dette handler kun om respekt kjære dere

   Det er heller ikke å forandre noen å forklare at dette får en selv til å føle seg dårlig. Noen ting/vaner må man faktisk kunne velge bort om man ønsker et forhold!

   Var da typen som var problemet i det spørsmålet som dukket opp. som var villig til å gi slipp på forholdet enn en konto på Instagram

   Dere høres ut som to umodne tenåringer. Stakkars unge som hører på podcasten deres. håper at disse hører g-punktet hvor Iselin snakker så godt om dette. Hun så oppegående, godt det finnes sånne som helle i en verden der dere kakler om feil feil feil feil

   1. Det er ingenting galt med å se på bilder av andre kvinner. Det er akkurat som å se på porno. Det at noen ser på det, betyr ikke at de ikke respekterer eller elsker partneren sin.

  8. Jeg vil gjærne at du blogger og legger ut masse bilder av reiser, kunne ikke tenkt meg å reise selv..men det gjør jeg ikke til vanlig heller…savner å “reise gjennom blogger” ja til reise blogging!! hater att nesten alle bloggere legger opp 😛 hva skal jeg finne på å gjøre da på kvelden 😛
   Hilsen småbarns mamma 25 som trenger kvelds underholdninga si 😛
   god tur :))

  9. Hei, kunne ikke du og Golnas snakket litt om at influencere selger fult av nakenbilder av seg selv på onlyfans i podcasten? Hva synes du om at så mange jenter driver å tjener penger på det?

  10. Hvordan gikk det med den daglige bloggingen du skulle bli så flink på etter 1 mnds pause for litt siden? Jeg gir deg 1/10

  11. Hei 😊

   Kunne du ha gitt en tilbakemelding på hva du synes om mascaraen fra Benefit? Vurderer den selv, men har gått på så mange bomkjøp når det gjelder mascaraer (etter at den jeg sverget til gikk ut av produksjon 🙈).

   Du er forresten skikkelig flink med Gucci, det varmer et dyreelskende hjerte å se hvor godt han har det hos deg…du er en god mamma ❤️ Elsker forresten å se videoer og bilder hvor han også er med 🤗

   Og du; vil veldig gjerne at du legger ut fra turer du drar på! Det hjelper faktisk å se litt av den verden gjennom andre, når man ikke kan dra selv…se at det fortsatt er en større verden der ute, og få lov til å drømme seg litt bort 😌✨ Det hjelper litt på motet og håpet nå…
   Den kritikken du får hadde jeg ikke tatt til meg om jeg var deg…noen ser bare etter det negative, og det sier mest om dem om de ikke klarer å se en reisevideo uten å gå helt bananas selv 😏

  12. Hei fine Isabel! Ville bare si at du er utrolig fin! Og du har så fine klær! :O blir så inspirert av deg! Skal ut å reise snart selv og lurte på om du kunne ha med i neste innlegg fra turen du er på nå, hvor du har kjøpt bikiniene og beachwearet ditt. Og alt egentlig? Da hadde jeg blitt super glad! Vill se like bra ut som deg!

  13. Du nevner ofte at du vil ha barn med han nye mannen din, kødder du eller mener du det litt? Synes du ikke det er LITT drøyt å kødde om? Haha hadde selv aldri turt å tullet med barn så tidlig i et forhold, synes han ikke det er litt kleint?🙈😂

  14. Digger deg og videoene. Men kan du tekstr når dere snakker engelsk?🙏😁forstår dere ikke😅🙈🙏

  15. Vil bare minne deg på at de aller fleste av følgerskaren din, meg selv inkludert, kommenterer ikke på videoer eller innlegg. Verken positivt eller negativt, men følte jeg måtte nå. For vi burde backe deg litt up her, og si at vi digger Dubai-vlogger og lignende. Og vi bryr oss ikke om hvor du befinner deg eller at du lever livet ditt som du selv vil, det burde være en selvfølge. Det er lett å glemme mellom alle de negative og uhyggelige tilbakemeldingene på SoMe. Husk at det veldig ofte er de som slenger dritt som har størst behov for å bli hørt. Jeg har hvertfall tenkt at det ikke er nødvendig å kommentere fordi du ser at jeg alltid sjekker ut videoene dine på seertallene, men det er lett å la seg rive med av negative kommentarer og slå fast at alle er enige med vedkommende fordi vi ikke sier noe. Så var kanskje på tide å si noe. Stå på, og ikke ta unødvendig hat fra anonym til dere. Verden er full av meninger, bare synd at de som ofte skriver meningene sine er de med slemme baktanker.

  16. Kødde om barn så tidlig i et forhold? Snakke om hvor mange ganger man bæsjer så tidlig? Når alt dette blir tatt opp så tidlig i et forhold forsvinner ofte gnisten i forholdet og spenningen ganske tidlig. Man blir fort lei fordi man veit for mye om hverandre. Foresten.. sa ikke du at du var fra Iran og kan persisk? Mulig jeg husker feil, men er litt forvirret.

   1. Ser ikke ut som om du har møtt den «ene» enda, Line. Virker jo mer som et sunnhetstegn at man faktisk tørr å være seg selv, ikke blir flaue over naturlige ting (bæsje feks), tørr å tulle om barn osv. så tidlig med en ny kjæreste. Beste venn og kjæreste i ett + en dose intern humor; finnes ikke en bedre kombo enn det vel?

  17. Tenkte å kikke innom bloggen din for å se om du er like blåst som du blir fremstilt, men media er jo snille med deg. Du er jo helt håpløs. Usolidarisk type, ass..

  18. Vil gjerne at du leser denne kommentaren:

   Skammer du deg ikke? Du blir hengt ut overalt. På en av flotte, oppegående Ida Wulff´s siste instagram poster, på Vita & Wandas instagram story, i mange av de største podcastene i Norge. Du er så forferdelig egoistisk.

   I en av Dubai vloggene dine sier du at DU MÅ REISE FORDI DET ER JOBBEN DIN OG DU TRENGER CONTEST, altså hva F? Du har i alle fall en jobb, uavhengig av corona or not. Tusenvis har mistet sin jobb, og får den ikke tilbake så lenge egoister som deg reiser!!!!!

   Du sier du tester deg før og etter osv. Tror du det hjelper??? er du så dum?! JA, det er du . Det er vel på flyplasser risikoen for smitten er aller høyest! Da hjelper det 0% å teste, for tiden fra du blir smittet til du regnes som smittsom kan være OPPTIL HELE 2 UKER!!!!!! du kan altså teste NEGATIV, men bli POSITIV etter noen dager, FATTER DU DET?! rart du er i livet, for du virker hjernedød ! SLUTT Å REIS, jævla dårlige menneske.

   utrolig flaut at du går over helsepersonell, leger med de storyene du poster om at du tester deg! INDIKASJONSTIDEN KAN VÆRE HELE 2 UKER!!!!!!! HJELPER IKKE TESTE SEG!!!!

   Du kan drege med deg mutert virus inn til Norge ! Du er sikkert en av grunnene til at viruset har kommet i en annen variant i Norge nå. MANGE varianter, som kan være enda mer smittsom og DØDELIG for utsatte, og også vanlige folk! Man vet aldri fordi dette er helt nytt. Kan du ikke bare holde deg til myndighetenes råd om å IKKE REISE?!

   Det er anbefalt å ikke reise til andre kommuner, mens du drar til andre kontinent!!!!! USJ

   FØlgerne dine er en gjeng barneskolebarn. De hyller deg. TROR DU de forstår noe som helst?! de er de som går i klynger og ikke vet noe om smitten, viruset OSV.

   Du er livsfarlig. Forferdelige grusomme menneske.

   Kom deg tilbake til Irak med innvandrerfamilien din, dere er en skam for Norge. Jævla moren din som har laget en så fæl egoist som deg! Eldre DØR, fordi hjernedøde dyr som deg reiser og rett og slett er helt uvitende og smitte, smittetid, alt!!!

   Hjelper ikke at de gjør gode tiltak i DUBAI, er utrolig mange folk fra alle land, og spesielt flyplassene man må gjennoM!!!!

   1. 1. Det heter inkubasjonstid.
    2. Man er smitteførende 48 timer før symptomer. Symptomer kommer gjerne 5-6 dagen etter man er smittet.
    3. Det er frarådet å reise, ikke ulovlig.
    4. De som reiser følger mer karantener og testing enn en vanlig nordmann som gir faen og reiser på fest, har munnbind på haka eller ikke klarer å holde avstand fra andre.
    5. Smitten er åpenbart svært utbredt på bl.a. sykehjem hvor det etter min mening er svikt i smittevern! Tror ikke de reisende titter innom hele norges sykehjem? Og ellers sosiale sammenkomster.

    Du burde reflektere litt mer over hva som skjer i verden enn å peke finger på èn enkelt influencer. Det er MANGE faktorer og folk bør passe på seg selv.

    Forutenom det er det kun èn ting jeg reagerer på med at influencere reiser og det er at alle kommer med dårlige unnskyldninger. Dere reiser fordi dere kan og ønsker. Ikke dikt opp en masse jobbtull og psykiske problemer, for det er ikke noe vanskeligere for dere enn for andre. Og derfor blir det dårlig stemning. Men at dere er mer smittespredere enn andre? Nei. Vi kan alle være det, uhavhengig av reise og ikke.

    Jeg gidder ihvertfall ikke bruke noen energi på å irritere meg over de som reiser, jeg syns det er mer hårreisende at treningssenterene er stengte og vinmonopolene åpne.

    1. IKKE undervurder noen som sier at de har psykiske vansker. Hvis hun sa at han har det vanskelig, du har ikke retten til å avvise det hun føler. Det er (jeg beklager) dumt av deg, og DET er holdningen som gjør at så mange mennesker er redde for å snakke om deres vanskeligheter.

     Det peker ikke på en person, men på grunn av hennes status og hennes innflytelse oppfordrer hun så mange flere til å gjøre nøyaktig det samme. Kanskje hun følger alle reglene, men kanskje publikum ikke gjør det. Hvis hun er en influencer, kommer det med ansvar.

     Hun reiser fordi hun føler seg ensom. Hun sa det faktisk. Hun er ikke en dårlig person, men hun vil ikke ta ansvar for publikum. Hun trenger noen til å lytte til henne. “Likes” og berømmelse skal ikke fikse det faktum at hun føler seg ensom. Kanskje midlertidig, men det er en annen historie å fortelle.

     Vær veldig forsiktig og tenk før du sier til noen at de lyver om deres mentale tilstand og følelser.

  19. 1. Selv om du gjør testene og er forsiktig med reglene, det betyr ikke at folk du kommer i kontakt med følger dem, det betyr at du kan bli smittet uansett og spre sykdommen.
   2. Jeg tror ikke du gjør dette med dårlige intensjoner, men dette får deg til å se egoistisk ut og du lyver til deg selv slik at du kan føle deg bedre med det faktum at du føler deg alene.
   3. Problemet ditt ligger dypere enn hva folk sier om deg, jeg anbefaler deg sterkt å se en psykolog (online hvis mulig) og finne ut hvordan du kan takle bedre følelsen av å være alene under karantene.
   4. Du kan hjelpe deg selv ved å hjelpe andre, bruke hjertet ditt godt, og du skal ikke føle deg alene lenger. Du vil føle deg nyttig i stedet for å kjede deg. Det er SÅ mange mennesker som har mye tøffere tid som kan bruke noen snille ord, ikke bilder fra Dubai. Lederen din kan hjelpe deg med ideer, det er jeg sikker på.
   5. Når du vil forstå dette, vil du føle deg virkelig fri, som om verden ikke er imot deg, og at du jobber for en bedre sak enn deg selv. Det er livet ditt, og du gjør det du vil med det, men ikke tro at livet ditt ikke påvirker andre. Og hvis du tror det, vil du føle deg for alltid alene. Det er bare hvordan verden fungerer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg