MANGE TUSEN KRONER FATTIGERE

Puh! I dag fortsatte voksen-shoppingen for fullt. Planen var å gjøre det i går, men da var formen ikke på topp. Jeg har vært litt redusert de siste dagene, men jeg tok meg litt opp igjen etter helgen. Dessverre varte ikke den gleden lenge, for i går våknet jeg med nærmest null stemme, super vondt i hals og hodet, i tillegg til feber… Blæh. Jeg dro likevel på de to møtene som var booket inn, til tross for at jeg var dårlig. Det siste møtet varte i over to timer – tiden fløy avgårde. Jeg merket ikke hvor lenge vi ble sittende, og det er fordi at det møtet handlet om det største prosjektet jeg holder på med om dagen, og det jeg fortsatt må klype meg selv i armen for å skjønne at faktisk er sant. Wiiiiiii!!!

Så – jeg var nødt til å utsette alle ærendene jeg egentlig skulle løpt i går, til i dag. Og jammen våknet jeg i bedre form, så nå har jeg fått tikket av ganske mye på to do (to buy)-listen. Takk Gud for det! Jeg tok med meg mamma, Sidra og Rami til byen. I ført chille klær, håret i en slapp hale, null sminke, en svær boblejakke, trasket jeg gjennom alle byens butikker for å finne alt jeg manglet til leiligheten. Dere skulle sett meg. 😅 Jeg håpet så inderlig på at ingen skulle kjenne meg igjen, noe som er en sjelden tankegang hos meg, for jeg elsker jo å møte dere og slå av en prat. Men akkurat i dag følte jeg meg oppriktig som en søppelsekk. 😫 Haha!

Jeg må konkludere med at denne onsdagen har vært ganske så ålreit, og fremst av alt ekstremt produktiv! Nå er jeg hundre (føles i hver fall sånn ut) tallerkner, glass, vinglass, karafler, serveringsfat, kaffekopper, skåler og alt sånn der rikere. Ikke kunne jeg se for meg at jeg skulle ta sånn av at prisen skulle ende opp på nesten 9.000 kroner, kun for å fylle opp kjøkkenskapene. Jeg gikk litt amok med “vilje” også da, ettersom at denne leiligheten tross alt er veldig spesiell for meg. 

Bortsett fra det fikk jeg også handlet meg inn en varmeovn til soverommet (der har det vært iskaldt disse dagene, og trolig også grunnen til hvorfor jeg ikke har blitt friskere), kaffe syrup (både karamell og vanilje – viser dere de i et innkjøpsinnlegg senere, sammen med alt annet), duftlys, pynt, champagnekjøler og sist men ikke minst: julesokker til familien. Haha! Jeg har riktignok ikke kjøpt inn fyllet enda, men jeg fant noen skikkelig fine som jeg ville bytte ut de gamle med. 

Nå er jeg mer enn fornøyd! Vanligvis pleier jeg å synes at slike innkjøp som dette er kjipe og “waste of money”, men etter at jeg kjøpte leilighet har den tankegangen endret seg heeelt. Nå vil jeg mye heller kjøpe interiør til leiligheten, fremfor klær og sko. Hvem skulle trodd! Jeg tror jeg har blitt voksen – sånn på ekte. 

22 kommentarer

Siste innlegg