MIN 17. MAI

PJUHHH, for en feiring! Jeg er helt død i dag, etter tidenes 17. mai feiring i går. Jeg storkoste meg fra tidlig på morgenen til langt over midnatt med alle de fantastiske vennene mine. Nok en gang beviste gjengen vår hvor sjukt gøy vi har det sammen! Herregud så glad og takknemlig jeg er over å være en del av dem. <3 

Vi var hos Erik hele dagen og utover på kvelden. Der hadde guttakrutt (xD) stelt istand til 17. mai frokost. Feiringen startet ganske så kjapt da, for å si det mildt. Etterhvert utpå kvelden dro vil til New Delhi for å få i oss middag. Avslutningsvis dro vi til meg hvor jeg hadde et par få venner på besøk, før jeg sluknet ganske kjapt etter en nokså fartsfylt dag.

Det var så hyggelig å kunne være samlet med vennene mine igjen i går, ettersom at reglene har løsna seg litt nå og blitt noe mildere. Jeg er veldig glad for at vi nå kan være samlet 20 personer nå, og ikke fem. Selvfølgelig er det viktig å ta forhåndsregler og være forsiktige likevel, altså. 

Tidligere år har jeg alltid feiret ute, og da spesielt på Sollihagen. Men i år ble det naturligvis en veldig annerledes feiring, men helt ærlig synes jeg denne feiringen var mye koseligere enn tidligere.

Nå er det ganske sent her, så planen er å se på en ny serie på Netflix som heter “Dead To Me” før jeg etterhvert hopper i seng. Jeg er døøød.

Håper dere hadde en super fin feiring i går! Stor klem!

18 kommentarer

Siste innlegg