MIN ELSKLINGS BURSDAG & SØNDAGSMOOD

Først og fremst: HAPPY B-DAY til min storesøster, min stjerne, min støttespiller gjennom livet, min elskling, min bestevenn. Jasmine fyller år i dag!!!

Dette er det eneste bildet vi har sammen (som jeg får lov til å poste i hvert fall), som ikke er fra barndommen haha. Det forklarer LITT om hvor sjukt Jasmine avskyr kamera. 😂

Det skiller tre år (egentlig 2,5) i mellom oss, og det er mye av grunnen til at vi alltid har vært veldig close. Jeg husker så godt når vi var yngre og målet i livet mitt var å se ut som storesøster og oppføre meg likt som storesøster. Hun var mitt største idol haha. Hun har alltid vært tryggheten min. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort uten deg, Jasmine. Jeg er heldig som fikk en så omsorgsfull, kjærlig, smart og oppegående storesøster som deg, som alltid vil mitt beste og som passer på. Du er virkelig best! Gleder meg til å feire deg stort, så fort eksamens-kjøret ditt er over. Stolt over deg, og alt du får til! LOVE YOUUU!!!

Ettersom at hun er opptatt med eksamen i dag, blir det som dere sikkert skjønner feiring ved en senere anledning. Dagen i dag har gått til å være bakfull med Newa. Vi dro ut en hel gjeng i går, og heeerregud som jeg koste meg! Det var så god stemning både på vorset og på byen! Elsket virkelig kvelden i går. Jeg våknet ikke i alt for dårlig form i dag, noe som var ganske overraskende. Men jeg klager ikke!!! 😅

Vi ble sultne etter en liten stund, og så chill som jeg er i humøret i dag, bestemte jeg meg for å dra på en pizzasjappe seende slik ut:

Det er ingen tvil om at Suzy er tilbake i full force. 😂 No fucks given haha!

Tooootalt verdt det var det!!! YUMSI! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg