SHOOT, INTERVJU & NYTT HÅR

Reklame | NELLY

Hei babes! Fy søren, jeg merker det er en hektisk periode akkurat nå. Det er Skal Vi Danse, og i den forbindelse er det mye presseforespørsler. I tillegg til det har jeg to enormt svære prosjekter på gang som også opptar all tiden jeg har til overs, når jeg er ikke danser og har fullt fokus på treningen. Men sånn går no dagan, og jeg må bare huske å påminne meg selv om at jeg er utrolig heldig som får disse mulighetene. Det er hektisk, ja – men fy søren så gøy alt som skjer er også! Da kan man ikke klage. Det eneste jeg merker at jeg må bli flinkere til er å balansere jobb og sosialt liv litt bedre. Nå blir det til at jeg ofte er med venner så fort jeg kan på kveldstid, men det resulterer i at jeg sjeldent er uthvilt og dermed forblir ganske sliten. Den balansen må jeg finne, så blir nok alt enda bedre! 😄

På onsdag passet jeg på å knipse bilder fra hele dagen min, slik at jeg kunne vise dere hvordan en typisk hverdag for meg ser ut nå. Slik blir nok mange av mine dager fremover seende ut.

Jeg startet morgenen i frisørstolen hos beste Ann Beate på MOODstudio. Det er sykt å tenke på at jeg har gått til henne i nesten fire år nå. Wow! Det sier litt om hvor fantastisk frisøren min er, da jeg ikke har latt en eneste annen sjel røre håret mitt siden første besøket hos henne. Love you, Ann Beate!! <3

Fra frisøren løp jeg hjem, kastet på meg minimalt med sminke for å se litt levende ut og gjorde meg klar på 15 minutter til et stort intervju og shoot med Dagblad Magasinet. Jeg er litt usikker på når det kommer på trykk, men jeg holder dere oppdatert! Journalisten som intervjuet meg var så avslappet og flink. Det har så mye å si, synes jeg. I noen intervjuer sliter jeg med å åpne meg og ville dele mye, men med henne føltes det veldig naturlig. I tillegg setter jeg veldig stor pris på at jeg føler jeg er i kontroll og at jeg kan si “det vil jeg ikke snakke om”, uten å føle meg dum eller frekk. Nei, dette intervjuet gleder jeg meg til å se på trykk! Det kommer både i Magasinet, i tillegg til på nett.

Etter intervjuet var over, hadde jeg 30 minutter på meg til å få i meg mat før dagens dansetrening på tre timer. Newa og jeg løp ned på Sanfransisco Breadbowl, som vanlig. Vi har blitt stamkunder der, for å si det mildt. Yum!!

Outfit change – klar for dansetrening! Slik føler jeg meg før hver trening med Benjamin! 😇 Det er SÅ gøy!!!

Jeg fikk mange spørsmål om treningsantrekket mitt på Instastory!

TOPP – HER

SHORTS – HER

SKO – HER

Happy kid!

Tid for en tre timers treningsøkt med Benjamin! Vi terper mye på teknikk nå i starten.

Etter trening dro vi en gjeng fra Skal Vi Danse-gjengen ut en tur. Først var det litt biljard, så dro vi til F6 for et par drinker. Vi avsluttet kvelden nokså tidlig, for dagen etter var det så klart ny runde med dansing igjen!

Antrekket mitt på kvelden!

TOPP – KJØPT I LA

JEANS – HER

BOOTS – HER

VESKE – HER

9 kommentarer

Siste innlegg