1. Det ser ut som at du har en typ lysebrun eyeliner på våtlinjen under øyet til vanlig, også når du ikke har på sminke. Har du det? Eller ser det bare sånn ut naturlig? Du er helt nydelig btw!

  2. Hei Isabel! Dette er ikke hate altså, bare noe jeg lurer på😊 synes du det er bedre å ikke si noe om kosmetiske inngrep enn å være ærlig om hva man når man er en influencer? Forstår 100% at det kan være dumt å broadcaste hele greia på TV, men er det ikke bedre å være ærlig? Jeg har aldri følt kroppspress av å være ditt publikum, fordi jeg visste hva kroppen din «kostet»; mye penger, sikkert ganske vondt og en risiko i operasjonen i seg selv. Har derimot følt press pga SE og rumpa, helt til hun sa den var fake. Som ung jente synes jeg det kan være bedre å være ærlig, for som dere snakket om i debatten; det er snakk om en uoppnåelig kropp, og da er det kanskje bedre at folk faktisk får vite at den er uoppnåelig. Jeg følte press av SE for jeg ble skuffet over min egen innsats på trening liksom. Vil gjerne høre hva du tenker om dette, synes det er viktig å høre alle sider av en sak❤️ Du sier selv at du endret deg etter å ha tenkt på søsteren din, men er det ikke bedre for henne også at hun vet at de «nydelige» kroppene på insta er fake, istedenfor at hun skal tro at de er ekte og måle seg opp mot de?

   1. !: Synes det er et viktig spørsmål du stiller. Jeg har ingen tro på at å lyve om inngrep er bra, nettopp fordi det gir et falskt inntrykk av at slik personen har forandret seg utelukkende kom fra en livsstilsendring. Så hvor går balansen? Jeg tror nøkkelen er åpenhet rundt at man har gjennomført et inngrep, men at det burde stoppe der. Navn på klinikk, kirurg, annet dokumentering før og etter inngrepet er irrelevant og gjør bare skade. Men åpenhet om at inngrep er gjennomført er bra.

   2. Hei! Hvis du ser intervjuet jeg gjorde med Dorthe som ligger ute på Sumo, så får du ganske så grei forklaring på det du lurer på. <3 Jeg synes det er viktig med å være ærlig om et evenuelt inngrep, men som du sier – ikke broadcaste det som jeg og andre bloggere har gjort/fortsatt gjør.

  3. Utrooolig fint 😀 bruker du noe spesielt under øyene? Heldig som ikke har mørke ringer eller fine linjer!!

  4. Veldig morsomt at Dorthe Skappel kom for deg på den måten. Snakk om å bare prøve å forsvare Sophie Elise uten å tørre si det rett ut. Alt hun stusset over ved det du sa var jo ting sophie har fått kritikk for! Vet jo de er tv2 og bestiser men det der var så teit av dorthe! Do you! Syns du er tøff.som står opp for dette!!!!

  5. Omg, så sykt digg å se at du er sånn som meg å gjør ting i litt “random” (for andre) rekkefølge! Jeg gjør det omtrent helt i samme rekkefølge som deg 😂 Sykt fin sminke, ble skikkelig inspirert til å sminke meg nå! Og må også si jeg elsker hvordan du viser frem mammaen din, det varmer hjerte mitt å se en influencer vise så genuint ekte kjærlighet! Keep up the good work!

  6. Hei, dette er ikke for å være frekk eller vanskelig! Men lurer virkelig på hvorfor du ikke fjerner implantatene i rumpa, med tanke på at du synes det er skummelt å ha dem der. Hva er grunnen til at du ikke tar dem ut?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg