SØNDAGSRUTINEN MIN & PRODUKTET JEG ELSKER

Reklame | PREMIUM WHITE

Hei babes!

Gårsdagen ble veldig mye mer fartsfylt enn jeg var forberedt på, kan man trygt si. Planen var i utgangspunktet bare middag og vin med venner, men det endte fort opp med at vi dro ut også. Suzy tok skikkelig overhånd i går, og det straffes jeg for i dag for å si det mildt. Woho! Det er søndagen sin, det.

Jeg har ikke gjort så mye spennende i dag, annet enn å rydde leiligheten. Jeg liker å ta et ordentlig tak på søndager, slik at alt er shiny og rent til en ny uke.

Noe annet jeg også elsker å gjøre på søndager er å ha hjemmespa. Det vet dere nok fra før, haha. Ca en gang i måneden inkluderer jeg også tannbleking i min søndagsrutine.

Jeg har brukt Premium White i snart fem år, og det med god grunn. Tannblekingen er super skånsom, effektiv og veldig enkel i bruk! Dessuten er den veldig god for oss som er sensitive. Jeg har ofte opplevd ising i tennene når jeg har testet andre type tannblekinger, men aldri med Premium White. Det er en av hovedgrunnene til hvorfor jeg sverger til nettopp denne tannblekingen.

Misfarging av tenner kan for eksempel komme av at man drikker kaffe, vin ++. Det absolutt fineste jeg vet er det såkalte «Colgate smilet». Bruker man Premium White får man derimot «premium white smilet», som er enda finere! Hehe! Neida, men et hvitt smil er virkelig så fint! Da er det supert å benytte seg av en god tannbleking som faktisk funker og som er skånsom for tennene dine.

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner, så da tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg om den beste tannblekingen ever. Det er få produkter jeg ikke kunne levd uten, og Premium White er uten tvil en av de. Det sier litt! 😅

Så dersom du har lyst til å få hvitere tenner samtidig som du for eksempel rydder leiligheten i 30 minutt, vet du hva du må gjøre!

Bare meg, som jobber på premium white smilet i mens jeg vasker klær. 😎

KJØP PREMIUM WHITE HER!

NÅ PÅ NYTTÅRSSALG!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg