SURPRISE PARTY FOR BESTIEN MIN!

💕 SURPRISE PARTY FOR MY BESTEST FRIENDDD 💕

Lørdagen var SÅ bra, dere! Michelle kom på besøk i helgen, og hun hadde ingen anelse om hva jeg hadde planlagt for henne. Hihi!! Elsker å overraske de jeg er glad i, det er noe av det beste i verden!

På lørdagen hjalp Golnaz meg med å løpe et par ærender, som å fikse ballonger osv til restauranten vi hadde booket bord på til senere på kvelden. Jeg inviterte flere av vennene mine her i Oslo som Michelle allerede kjenner, og alle visste at dette skulle være en surprise bursdagsfeiring for henne.

Da vi ankom restauranten og Michelle forstod hva som skjedde, ble hun først veldig sjokkert, men også veldig glad. Hun er den skjønneste! Jeg ble så varm av å se hvor mye hun satte pris på det. Hun har jo ikke bursdag før nå på torsdag, men ettersom at vi bor i to forskjellige byer og hun var her nå i helgen, tenkte jeg at det var perfekt å feire henne på forskudd. 

Alt ble vellykket, bursdagsbarnet storkoste seg, på lik linje som alle oss andre. Så glad for å ha en så fantastisk venninne som henne. Hun har vært der for meg gjennom tykt og tynt i snart 9 år. Hvor insane er ikke det? Hun vet alt om meg, og hun er den personen jeg vet jeg alltid kan regne med uansett hva det gjelder. En mer omtenksom, godhjertet og fantastisk venninne skal man lete lenge etter. 

Bursdagsgaven fra meg. <3

Like blid som alltid!

<3 <3 <3 <3

Nok en gang: gratulerer med dagen på forskudd, Michelle. Jeg elsker deg mest av alt, og du betyr ufattelig mye for meg. Takk for at du er du. <3  

13 kommentarer

Siste innlegg