TO LAND PÅ TO DØGN

Hei dere! Shit, disse tre siste døgnene har vært kaotiiiiiske. Altså, HVORDAN har jeg klart å opplevd TO byer i TO forskjellige land på TO døgn? Det var pain å fly fra Budapest til Italia i går. Flyet vårt gikk kl 06 på morgenen, som betydde at vi måtte være på flyplassen kl 04. Vi sov ikke et sekund den natten. Reiseruten var jo også helt forferdelig som jeg nevnte tidligere. Først via München, for så å fly til Napoli.

Da vi landet i Napoli var det bare å løpe inn på første toalett, skifte til et antrekk som var business ready, pudre ansiktet og slenge på litt lipgloss. Vi skulle nemlig rett fra flyplassen og direkte til et møtet. Det møte var kjempe viktig for meg (åpenbart), det er jo tross alt derfor jeg reiste til Italia i utgangspunktet. Møtet gikk over all forventning, forresten! Vi hadde overraskende mye energi til ikke å ha sovet noe som helst nesten på 32 timer.

Etter møtet var vi derimot helt død, så da kollapset vi på hotellet. Planen var å utforske Napoli det ene døgnet vi hadde her, men med null søvn var det vanskelig å gjennomføre det. Vi var helt tomme for energi. Vi endte heller opp med å bestille oss roomservice og slappe av på rommet med et bad hver. Det var skikkelig deilig.

På kvelden ble vi rastløse, så da endte vi opp på nok et eventyr. Vi tok oss et par drinker, og det var hysterisk. Altså, se for dere Dum og Dummere på tur: null søvn (=jævlig overtrøtte), slitne, men samtidig gira på å «live our best life». Da vi ikke klarte å slutte å le på baren vi var på, innså vi til slutt at det var på tide å komme oss i seng. Bartenderen hata oss for hver drink vi bestilte. Det kan jeg skrive under på at han gjorde. Wups! Gøy hadde vi det i hvert fall, haha.

Nå er jeg i Berlin as we speek. Vi mellomlander her, før vi skal videre til Oslo. Og dere? Jeg er i Norge i 7 timer (!!!) før jeg reiser avgårde igjen. Hvor jeg får all denne energien og orket i fra aner jeg ikke. Mamma har ringt meg en million ganger å lurt på om det går bra med hodet mitt. Haha. Jeg er bare skikkelig giret på livet for tiden, dere. Jeg vil oppleve så mye som mulig hele tiden! Nå var jo Italia en kort jobbtur, men nå står det en ferie for tur. Gleder meg skikkelig til å feire Valentines i kjærlighetens by. Wiiiii!!! <3

Nå: jakte på Donuts. Jeg craver det så sykt! Snakkes senere. Stor klem!

14 kommentarer

Siste innlegg