TO NYE REISER ER BOOKET!

ÅHHHHH JEG ER I LYKKERUUUUUUS!!!!!!

Jeg har rett og slett fått skikkelig reisefeber og tenkt lenge på at jeg må reise igjen asap, så i dag booket jeg to reiser! Jeg merket at humøret steg med 78 hakk i det bookingen ble bekreftet og alt var i boks. Herregud som jeg gleder meg! Uten reising hadde jeg vært mye mer ulykkelig, det er jeg helt sikker på. Reising gjør noe helt spesielt med meg. Jeg tror mange kan relatere seg til det? 

Drømmen min har alltid vært å kunne ha et liv fylt med reising. At det skulle bli min realitet og at jeg faktisk skulle kunne reise så mye som det jeg gjør, hadde jeg kanskje ikke kunnet forestille meg for bare fire år siden. Mye har skjedd siden da, og det er jeg så utrolig takknemlig og glad for. 

Uansett! Jeg skal slutte å bable i vei om alt annet, for jeg er skråsikker på at det dere vil vite er destinasjonene. Så – here we go!

Første reise blir neste søndag, til Dubai! Da skal Golnaz og jeg storkose oss i solen med shopping (jeg skal holde meg i skinnet, Geir!), beachclub livet, god mat og bare slappe helt av. Det trenger både hun og jeg akkurat nå. Det skal bli skikkelig deilig å komme seg litt bort.

Etter Dubai-turen kommer vi hjem og blir i Oslo i 6 dager, før vi flyr til Los Angeles og Las Vegas i to uker! Jeg lengter sånn tilbake, dere… Jeg skal også feire bursdagen min der, nærmere bestemt i Vegas, 5. april. Det blir en drøm som kommer i oppfyllelse, ass. Fy søren som jeg gleder meg!!! Det blir dog litt rart å feire borte fra familie og venner, men jeg har planlagt å ha en forsinket feiring her hjemme også med alle de jeg er glad i så fort jeg er tilbake fra LA. Jeg forstod jo at det ble vanskelig for de fleste å ta seg fri fra jobb og bli med til Vegas. 

Jeg har utrolig mye å glede meg til fremover, og det er så deilig! Jeg har planer om å reise så mye jeg kan frem til høsten, og jeg må si at jeg har levd opp til det ganske så greit hittil. Jeg var jo nettopp i Paris, Budapest og Italia, men det var storbyferie og jobbreise. Dette blir litt annerledes. Gud, kan tiden bare flyyy avgårde til neste søndag please?

Jeg ser veldig frem i mot å dele alt fra feriene med dere her, på YouTube og på sosiale medier! Jeg får en helt annen inspirasjon og motivasjon når jeg er på reisefot. Da er det så mye mer spennende å blogge for dere, om dere skjønner? Da er det alltid noe nytt som skjer!

63 kommentarer
  1. Hei! Er du opptatt av miljøet? Det er ikke særlig miljøvennlig å dra så mye på ferie og kjøpe klær hele tiden

  2. Hvem skal du reise med til USA? Og hvorfor vil du ikke oppleve nye steder, enn å dra til Dubai så mange ganger?

   Hvorfor oppdaterer du ikke YouTube litt her hjemme også? Sminkevideo, mukbang, Q&A, who’s most likely to, Get ready with me, challenges osv

  3. Tenker du egentlig på hvor mye alle disse flyreisene bidrar til global oppvarming? Og måten du reklamerer for reising og oppfordrer til det blant leserne ved å være så positiv til det? Kanskje du heller kan bruke denne plattformen du har til å noe bra, som å gjøre noe med denne enorme utfordringen av klimaendringer vi står ovenfor?
   Min største drøm er også å reise jorda rundt, men dette er noe jeg aldri vil gjøre; nettopp fordi det ville ha vært utrolig egoistisk av meg når det ødelegger jordkloden og millioner av menneske- og dyreliv. Jeg vil heller ofre den personlige gleden av alle disse flyreisene for å redde jordkloden. Bare tenk på hvor enormt mye CO2-utslipp det er av å fly til Dubai, og de enorme konsekvensene det har. Snart vil nok byer som New York og Shanghai ligge under vann pga. et stigende havnivå, millioner av klimaflyktninger være realiteten, og massevis av dyreliv og alt av korallrev være tapt; for å nevne noen (bare sjekk det opp hvis du ikke tror meg).Tenk på dette, og bruk heller denne offentlige posisjonen du har til å bidra til å redde jordkloden vår og alt dens liv.

  4. Så vakker du er, Isabel! Fortsatt gønn på, men sett baken nedpå en gang i blant og ta en stor slurk vann. Helsa først.

  5. Hei! Du inspirerer meg masse:) syntes du er en utrolig flott og sterk kvinne, og historien din står det stor respekt av!

   Likevel er jeg miljøbevisst, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har mange måter å forbedre meg på selv. Jeg håper også at du kan begynne å ha det i baktankene dine også, eller kanskje legge mer fokus på det fremfor leserne dine? Jeg har startet med det små og prøver nå ta tog framfor fly med alle muligheter hvor jeg har anledning til det, selv om det bare er en kjapp helgetur Oslo-Bergen.

   Igjen, du er råflott på så mange måter, men du som har så mye påvirkningskraft med denne bloggen; hadde bidratt så mye om du selv ble litt mer bevisst på miljøet, og hvilke konsekvenser en sånn flyreise til Dubai eller til Los Angeles vil ha for framtiden, jordkloden og den neste generasjonen.

   Stå på, klem

  6. Polarisene smelter og alt du tenker på er ferie… kjenner jeg blir utrolig oppgitt. Om vi fortsetter som vi gjør, så vil 2/3 deler av dyrene vi har på jorda være døde inne 2020. Tenk på det og alle isbjørnene som sulter ihjel neste gang du klager på kalde Norge. Tenk å være så egoistisk og bruke en så stor plattform på å reklamere for noe så forferdelig. Det er regnsensong i Dubai nå forresten. Bare regn og kald vær ut mars-april😘

  7. Hei Isabel! 🙂

   Jeg er veldig opptatt av miljøet og er veldig bevisst på mine valg der, men hadde jeg hatt dine muligheter til å reise og oppleve verden så hadde jeg tatt den! Det handler litt for meg om det å leve livet, få opplevd masse, og rett å slett det å være sin egen lykkes smed som folk kaller det. Så jeg støtter deg i at du velger å reise som du gjør. Tror mange hadde gjort det selv om de var i din situasjon. Du har fortjent det, du har jobbet deg dit du er i nå og da skal du søren meg skjemme deg bort på den biten og. Er masse annet man kan gjøre for miljøet tenker jeg om man ikke skal sitte på en stein ute i skogen og spise blader resten av livet, det er vel eneste måten man kan droppe å få kritikk på! (man hadde sikkert fått det da og men…) Du har tatt din støyt her i livet med negativitet så du fortjener kun det beste!

   Så vil jeg bare legge til at jeg håper du er forsiktig på reisene dine! Er mye trafficking i verden og det er noe jeg er ekstremt obs på!! Så pass på deg selv <3

  8. Polarisene smelter og alt du tenker på er ferie. Hvis vi fortsetter som vi gjør nå, så vil 2/3 deler av duren på jorda være døde innen 2020. Senk på det og alle isbjørnene som sulter ihjel neste gang du klager på kalde Norge. Tenk å være så egoistisk? Du har en så stor platform og bruker den til å reklamere for så dumme ting… Det er regnsesong i Dubai nå foresten😘

  9. Er ikke drømmen din å reise til Maldivene? Hva med å spare til det? Er gøy å reise, men kan vel ikke være så gøy å dra til de samme stedene gang på gang? Å få inn ny kultur, nye mennesker og ny matopplevelse er jo det gøyeste og mest lærerike med reising!
   Jeg bare lurer for klarer ikke helt å skjønne hvorfor man drar de til samme stedene hele tiden da verden har så mye mer å by på 😊

   1. Hahaha….du er såååå lett å gjennomskue, Isabel. Joss har lagt ut på Insta (for 5 dager siden) at han skal til LA i april. Tipper det er derfor du reiser….Og hva skjedde med å holde ditt neste forhold hemmelig….?!?

  10. Irrelevant til innlegget, men jeg husker du la ut en butikk/kiosk(?) du kjøpte makroner i, husker ikke navnet på den, men lurte på om du husker?🥰 Er i Paris akkurat nå, og har en sykt craving på makroner haha.
   Digger deg!!

  11. OMG, SÅ HELDIG ❤

   MEN DU ? 🙂

   Du la ut en mat på storyen din, kan æ være så snill og få oppskrift ? 🙂 PLIIIIS !

   Æ e like kræsen som dæ i matveien, så vær så snill <3

   Du kan enten sende den hær eller på meldinge på snap, har kontakta dæ dær ang oppskrifta 😍❤

  12. Hadde vært gøy om du lagde en konkurranse ut av reisingen og tok med deg en leser på en av reisene dine!

  13. Skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i global oppvarming og polarisen når Isabel skal ta seg en reise i ny og ne. Flyet hadde gått uansett – og flytrafikken øker, uansett. Det siste jeg tenker på når jeg flyr er miljøet faktisk. Jorda utvikler seg enten du flyr, spiser kjøtt, kjører bil, kuene fiser etc, det må vi bare leve med. 🙂

   1. Flytrafikken og kjøttproduksjonen øker nettopp fordi mennesker spiser dyr og velger å fly. Ja, du har riktig at akkuat det flyet vil gå uansett, men poenget er at jo større etterspørselen er jo flere flyreiser setter flyselskapene opp. Velger man å bruke andre transportmidler, som for eksempel kollektivt, vil flyselskapene merke mindre etterspørsel, og etterhvert sakte ned flytrafikken fordi det er både dyrt for de og unødvendig å sette opp halvveis tomme fly.

    Jeg hørte et sted at en flytur til Tyrkia(tror jeg det var) svarer til at du burde kutte ut kjøttboller til søndagsmiddagen i 40 år, eller bilkjøring i et halvt år (vet ikke om dette baserer seg på gode kilder) Så jo- ta mindre fly gjør forskjell. En stor en. Trist at så mange (meg inkludert) lar egne lyster ødelegge for den vakre jordkloden og den neste generasjonen.

    Jeg starter i dag, med å ta en 7 timers togtur istedenfor en 50 min flytur, og det gjør jeg med en svært god samvittighet.

  14. Hei.. Først så reagerte jeg virkelig på alt den praten om miljøet!! Føler virkelig at det er ikke riktig sted å prate om miljøet på, og forresten jeg anbefaler dere å ta en titt på den nettside http://www.flightradar24.com. Det er jo over 200.000 flyvninger om dagen over hele kloden, så om en eller hundre personer slutter å reise utgjør ikke mye..

   Det andre lurte jeg på hvor har du kjøpt brillene dine ifra på bildet nr.2 ?

   Ha en fin dag

  15. Skjønner ikke hvorfor du drar til de samme stedene hele tiden når du har muligheten til å reise hvor som helst, hah.

  16. Herregud! Du er ung, du har råd og mulighet, selvfølgelig skal du reise og oppleve verden!!
   Hadde jeg hatt penger og mulighet hadde jeg ikke nølt et sekund! NYT <3

  17. VÆR SÅ SNILL, begynn å tenk litt på dyrene våre og jorda vår! Og du unnskylder det med å være litt “egoistisk” på den fronten- men du skal jo også ha en framtid her? Så uansett hvor egoistisk man er så er det helt sjukt å ikke begynne å bry seg litt. Det er så lett å finne informasjon om man åpner øynene litt!

   Blir du ikke litt skremt av at du om få år sannsynligvis skal oppleve at kjente og kjære dyr som alltid har vært her med oss skal forsvinne for alltid? At konfliktnivået i verden øker på grunn av lite ressurser og at folk må flykte?

   Du MÅ snart begynne å tenke litt forbi fine klær og turer til Dubai… for hva er egentlig viktigst? For deg, og for oss alle?

  18. Tror egentlig det er en håpløs jobb å opplyse Isabel om klimaforandringer, eller miljøspørsmål generelt. Hun bryr seg ikke om annet enn shopping og reising. Et veldig egoistisk og overflatisk liv, men det er slik hun vil leve. Det finnes andre influensere å følge som bryr seg mye mer om dette. Følg andre og la Isabel leve i sus og dus i bobla.

  19. Hvorfor sier du du skal holde eventuelle nye forhold hemmelig\privat men du SPAMMER bilder og videoer + tagger fyren på insta? Bare lurer

  20. Jeg synes det er kjempegøy at du utnytter muligheten til å reise masse, det er jo nå du har muligheten til det. Men med tanke på global oppvarming osv og at du gjerne vil reise så mye som mulig burde du heller være på et sted lenge så sparer du noen flyturer og miljøet

  21. Kan du pliiiis snakke litt om du og Joss? Herregud så fine dere er sammen<3 vet du ikke vil blande han inn men du skulle si ifra hvis du fikk kjæreste? 😀

  22. Jeg tenkte endelig har du reklame av en ny blogger. Jeg syns det er påtide vi møtes. Jeg har blogget lenge og nå, og det er faktisk rett før jeg reiser til Ibiza! Hvis du skal til Ibiza, syns jeg vi bør utveksle informasjon på tlf når vi skal dit, og hvordan vi skal bo. Jeg har mange andre ting å tenke på som reality tv filming der, og jeg skal allerede filme en gruppe på 7 personer denne sesongen. Jeg håper Ibiza er klar for å oppfylle ønskene mine. Ett av de er at det blir perfekte klipp! Jeg tar med 6 kameraer, inkludert en drone. Jeg har funnet mange fine plasser å bo innenfor budsjett! Perfekt til reality TV og en moderne opplevelse av Ibiza. Klesbutikk skal jeg starte på Ibiza, og alt mulig skal jeg selge! Det er ikke så dyrt, og besøkstallet er 7 milioner besøkende i året på Ibiza. Jeg vet om de mest populære stedene. Jeg vet om de fleste områdene på Ibiza, og hadde jeg hatt bil hadde jeg kjørt deg rundt. Livesending fra bilen, med mikrofon på, for da blir det en helt annen opplevelse! Såå…….. det er akkurat de stedene jeg har funnet du har lyst å bo på. Det kan jeg garantere deg. Jeg har verdens mest luksuriøse stil, prinsessen på erten der, og jeg ser hvilke klær du skal ha på deg og passer. Pinteresten min har du vel begynt å handle på nå? Skal sette opp affiliate links til den, for jeg har sååå mange besøkende!!!!

  23. Kjenner jeg blir oppgitt over alle som klager på at Isabel ikke er miljøbevisst. Tror dere virkelig at det er hun som utgjør den forskjellen? Flyet går uanett om hun er på det eller ikke. Og folk kommer aldri til å slutte å dra på ferie, så om noen velger å ikke fly pga miljøet, så supert, men tror ærlig talt ikke det utgjør noe stor forskjell

   1. Selvfølgelig vil ikke en endring skje om kun én person gjør noe. Men om alle skal ha den holdningen du har, vil ingen endring skje. Det handler om at alle sammen må bidra til å gjøre en forskjell. Som du sier, det holder ikke med bare én, mange må gjøre det, men må jo starte med seg selv. Hvis ingen starter, er det bare å lene seg tilbake og se på at jorda blir ødelagt.

  24. hva syntes du om at noen som et med på ph har løyet om identiteten hens? og at hen er en kjent svindler?

  25. Hei Isabel! Syntes det er så rått av deg å reise så mye! Man lever bare en gang så why not når man har muligheten!? Jeg har selv reist ofte til London for syntes det er herlig med shopping der! Så skjønner godt at du vil tilbake til Dubai og USA!

   Å til de av dere som mener hun ikke tenker på miljø og global warming som om jenta sitter alene på flyet og er den eneste som reiser mye her i verden😂🙈 det reiser tusenvis av folk all over the world people! Tror ikke isabel sitt bidrag til å reise mye er det som ødelegger miljøet og global warming! Jeg kaller dere for sjalue mennekser! Hadde dere selv hatt muligheten kan jeg love dere at dere ville reist like mye selv! Ikke ødelegg andres gleder please!

   Så giiiiirl! U travel and have some damn fun! Du fortjener det så mye❤️❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg