UKENS SPØRSMÅL

Hva bruker du mest penger på i løpet av en måned?

– Taxi og mat. Jeg er udugelig på kjøkkenet så det blir som oftest til at jeg spiser ute. De utgiftene er i grunn veldig unødvendige. Jeg har dog veldig godt av å være opptatt med Skal Vi Danse, for det resulterer faktisk i at jeg sparer mye mer. Jeg kan jo tross alt ikke reise noe nå når jeg er med her, samt at jeg ikke har tid til mye annet enn dansingen.

Tror du at du kommer til å komme langt i Skal Vi Danse?

– Jeg håper så gjerne det! Det gjenstår jo bare å se, men jeg jobber så hardt jeg kan for å bli bedre og bedre. Jeg elsker jo dette, og synes det er skikkelig stas å få lov til å være med på verdens fineste TV-program!

Da “ulykken” skjedde før sending på lørdag, var du redd for at du ikke kunne være med på Skal Vi Danse?

– Ja, jeg ble livredd. Smertene var jo helt ekstreme da det skjedde og jeg ble så klart derfor veldig bekymret. Men heldigvis gikk det greit, og det går bare bedre og bedre nå. Jeg hadde aldri villet trekke meg – det var ingen alternativ for meg.

Stemmer du til valget?

– Yes, så klart! Det er jo SÅ viktig å bruke stemmeretten sin! Jeg håper dere alle stemmer!

Kom du deg egentlig til Stockholm?

– Nei, det gjorde jeg ikke ettersom jeg mistet flyet og jeg dessuten kun hadde tid til et halvt døgn der. Men det ordnet seg med at vi tok møtet over FaceTime istedenfor. Jeg flyr til Stockholm for neste møte istedenfor, som er om rundt to uker til!

Hva skal du danse denne uken?

– Rumba! Elsker koreografien Benjamin har lagt for denne dansen. Den er så fiiin! Rumba minner ganske mye om Cha Cha Cha som jeg danset forrige uke, bare at rumba går saktere. 

Hvordan går det med ribbeina?

– Det gjør vondt hele tiden, men jeg lindrer smertene med smertestillende. Det går greit med meg, altså! Det er bare å bite tennene sammen og ta tiden til hjelp. 

Hvem ser du på som din største konkurrent i Skal Vi Danse?

– Ah, jeg vet ikke! Alle er jo så flinke! Men om jeg må svare en; Alexander, kanskje! Spesielt etter første sending. Han toppa tross alt lista, og fikk veldig mye skryt av dommerne. Super flink, er han!

Hva tjener du mest penger på i jobben din?

– Ulike samarbeid jeg gjør.

Hvor mye penger bruker du på oppussingen av leiligheten din?

– Jeg er jo midt i prosessen nå, så hvor mye jeg kommer til å bruke på alt er jeg veldig usikker på. Alt jeg vet er at det er ekstremt dyrt å puse opp, noe jeg ikke helt var klar over før jeg startet.

26 kommentarer

Siste innlegg