VIDEO: WHAT I GOT (MYSELF) FOR CHRISTMAS

Her kommer den veldig etterspurte videoen! Jeg beklager at den kommer ut litt sent, men jeg har ikke hatt tid til å klippe den før nå. I denne videoen viser jeg hva jeg fikk til jul og hva jeg ga meg selv til jul. Håper dere liker den!

HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN MIN HER!

Det kommer mange nye vlogger på kanalen fra i morgen av, for da er jeg på familietur i DUBA!

 

7 kommentarer
  1. Kjære deg eg vil du skal tenke deg litt om.
   Selvom ingen av dine nærmeste har råd til å kjøpe gaver av den prisklassen du handler til degselv, elelr gir bort. Så husk på hva du selv sier. Du elsker å gi…. du elsker å gi gaver til andre og gjøre dem glade…..hvorfor vil du nekte andre den muligeheten? Å gi DEG noe fordi de elsker å gi gaver. Som du sier så trenger de ikkje bruke all verdens penger på det,men de kan gi noe med omtankte bak.
   Eg hadde blitt utrolig lei meg om eg ikkje fikk gitt gaver til jul til de eg feirer med. Om eg bare sku få,men ble nektet å gi. Da hadde halve julen for meg vært bortkastet siden den andre delen er maten samværet og spillene vi spiller til langt på natt.
   Nei du nå tenke at de har like lyst å glede deg som du dem. Om de bare gir deg en kinobilett, eller gavekort på en butikk du handler eller hva det enn er. Flere pakker oreokjeks eller whatever…så la dem få lov.
   Ha en super tur til Dubai <3

  2. Må si meg enig med Lin. Du sier du selv elsker å gi gaver men nekter andre å gi gaver til deg. Da tar du jo den gleden fra andre fordi du selv ikke vil ha gaver. Snur du på situasjonen så tror jeg ikke du hadde blitt så glad hvis noen i familien nektet deg å gi dem gave bare fordi “de har jo råd til å kjøpe alt selv”. Foreldre blir overlykkelig over dorull-nissen fra barnet sitt selv om de har råd til å kjøpe seg en dyr nissepynt fra butikk. Nettopp fordi det handler om tanken bak og all kjærligheten som ligger i gaven, ikke innholdet. Så du burde kanskje revurdere det og se situasjonen fra andres perspektiv.

  3. Du føler deg bedre når du er den som gir, men det er mye hyggeligere med venner som også tar i mot gaver. Har en venn som alltid spanderer, jeg synes det er nedlatende. Jeg er også voksen og vil ikke ha en sugar daddy eller mommy.

  4. Altsåå😍😍 du er så herlig! Det er skikkelig koselig å se på videoene dine, du snakker til oss som du ville snakket til en god venninne. Skikkelig ekte ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg