StartShop: dobbel bonus og Nelly-rabattkode

Hei og god søndag, hjerter! Søndag er dagen hvor jeg som oftest setter meg ned og nettshopper. Derfor tenkte jeg å komme med et genialt tilbud til dere! Som dere husker, så hadde jeg ett innlegg om StartShop nylig. Det innlegget finner du HER.

Kort oppsummert: StartShop er en nettside som gjør at du får penger igjen når du netthandler i nettbutikker som Startshop har avtale med. De har avtale med over 200 nettbutikker. Det er blant annet Nelly, Hotels, Zalando, Blush og SAS. Det fungerer slik at hver gang du netthandler, får du penger tilbake på din brukerkonto på Startshop, som du kan ta ut i gavekort eller føre over til egen bankkonto når som helst. Det er så genialt! Vi er flere bloggere som har delt dette med dere, nettop fordi at det er et såpass bra opplegg. Hvem sier vel nei til å få penger igjen på egen shopping? Ikke jeg hvert fall. 

Jeg har en gladnyhet til dere. Nå skal du høre! Om du ikke har registrert deg på Startshop.no enda, bør du gjøre det . Nå gir Startshop nemlig dobbel bonus til nye medlemmer i 48 timer etter registrering. Ikke nok med det! I tillegg til dobbel bonus, får du også tilgang til rabattkoder. Akkurat nå har Startshop en Nelly-rabattkode som gir 200kr i avslag på kjøp over 1000kr. I tillegg til det får nye medlemmer 112kr i bonus, slik at en handlekurv på 1000kr hos Nelly koster deg kun 688kr! Det er et rimelig bra tilbud, spør du meg! Rabattkoden finner du på Startshop når du trykker deg inn på Nelly. 

Det er helt gratis å reigstrere seg og det er helt uten forpliktelser. Det eneste du behøver å gjøre er å oppgi en e-postadresse og opprette ett passord.

Slik kommer du i gang:

1. Registrer deg på Startshop.no (klikk på linken).

2. Velg nettbutikk du skal handle i, ved å trykke på “finn butikker”. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto.

3. Få penger tilbake. Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker. 1 cashback-poeng=1 krone. 

4. Del med venner og tjen hundrevis av kroner. Du får 100 cashback-poeng når et medlem du har vervet har tjent 100 cashback-poeng på netthandel.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg