Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / jakke her / sneakers her / caps her

______

· YOU WERE WONDERING ·

Hva er din drømmeveske?

– Chanels boybag i pastellrosa. Fineste vesken jeg vet om!

Hadde ikke du å Pierre hund? Hva skjedde med den?

– Jeg og Pierre har aldri hatt hun, nei. Kanskje du tenker på da vi passet på Percy, hunden til Daniel, for en stund siden? 🙂 Vi har lyst på, da! Men nå er det ikke bra timeing da vi reiser såpass mye, og det derfor hadde blitt egoistisk å skaffe en hund nå som vi isåfall hadde sett oss nødt til å få andre til å passe den de gangene vi er bortreist. Vi får se når det blir, men det blir ikke med det første selv om vi har veldig lyst!

Sa ikke du i et innlegg at det var stygt å bruke blå fargelinser for det så fake ut?

– Jo, det stemmer. Det var da jeg tipset om de jeg bruker, som jeg kjøper hos optiker. Men du glemmer den delen hvor jeg sa at jeg syntes det var lite fint med sånne typ halloween-linser, om du skjønner? Sånne overdrevent blå, slik at det bare ser creepy ut. 

Kan du legge ut en bilde av hvordan ringen du fikk av Pierre så ut?

– Du finner bilder av den her. <3 Søren at jeg klarte å glemme den.. Er det mulig!

Hvilken leppestift har du her?

– Her brukte jeg kun lipliner fra Dior i 593. Elsker den, og bruker den uansett hvilken leppefarge jeg skal gå for. Den funker til alt!

Har du egentlig tatt noen utdannelse?

– Nei. Jeg startet på høyskolen for å studere vernepleier, men der holdt jeg bare ut et halvt semester før jeg hoppet at. Det var ikke noe jeg trivdes med likevel, dessverre. Derfra bar det rett til Mexico på innspilling, og nå sitter jeg her. He he!

Hvorfor tar dere ikke bil-lappen istedenfor å bruke så mye penger på taxi?

– Pierre har lappen, og jeg holder på å ta den for tredje fuckings gang.. Du ser det at jeg har strøket på oppkjøring to ganger allerede, så jeg begynner å tro at det ikke er meningen at jeg skal ha den forbanna lappen, haha. På tide å ta hintet, kanskje? 😉 Bil skal vi kjøpe etterhvert, men akkurat nå som vi bor såpass sentralt (midt i smørøyet) venter vi litt med det.

Hadde satt veldig stor pris på svar ang. dette. Hvor har du kjøpt de firkantete tallerkenene dere brukte i den nyeste hjemme hos videoen? Har lett etter sånne lenge!

– Hei! De kjøpte vi på Ikea! Super fine, og veldig store. 

Har ikke du operert leppene? så da har du vel egt operert deg 4 ganger.

– Det er ikke mulig å operere leppene, så vidt jeg vet. Jeg har derimot tatt fillers, som er injeksjoner.

Er Pierre helt svensk eller har han noen utenlandske gener? 🙂 Syns han har litt mørke trekk!

– Pierre er halvt svensk og halvt libaneser 🙂

I fjor når du var på Rhodos og jobbet for GG så var også linn der, dere virket ganske close da, har du kontakt me henne nå i det hele tatt?

– Vi var kjempe nære hverandre, og det er vi fortsatt! Jeg elsker Linn <3 Dessverre bor hun i Polen, så derfor ses vi altfor lite, men vi har mye kontakt! Jeg skal tvinge med meg Sara å få besøkt henne i høst. Savner henne sååå masse!

_____

Still gjerne spørsmål til neste uke!

 

29 kommentarer
    1. Dere bor såpass sentralt altså midt i smørøye at dere ikke trenger bil, men tar taxi overalt 😛 det var litt morro 😛 ahha 😀

    2. Hei.
      Måtte bare kommentere et par ting i dag:
      Når det gjelder lappen, du sier at du har strøket 3 ganger..
      Hvorfor tar du ikke flere kjøretimer da?
      For meg virker det som et naturlig alternativ, og jeg finner det merkelig hvis ikke sensor / kjørelærer har anbefalt dette.
      Og så nr 2;
      Når det gjelder leppene, så skal det altså gå an og legge inn permanent fillers. Altså, det de gjør er at de transplanterer fett fra et eller annet sted på kroppen din, og til leppene. Husker ikke helt hva denne behandlingen het, men fant ut – for en stund siden at det kostet et sted mellom 11-13 tusen ( husker ikke helt nøyaktig), her i Norge da.
      Tenkte bare informere om dette 😊

    3. Elsker bloggen din ❤️ Men har noen spm
      Hvilke linje gikk du på VGs?
      Hva tenkte du føste gang du så nesen din etter operasjon? Var du fornøyd?
      Er litt usikker så jeg håper det er greit at jeg spør. Men jeg leste at du ikke hadde kontakt med moren din. Var det hun som du har vist oss på Snapchat?

    4. Hei! 🙂 kan du si hva den sangen som var på en video ikke den Bulgaria vlogg men den andre?! Digger den sangen og jeg sjekker bloggen din stadig! 🙂 kan du ta det på neste spørsmålsrunde er du snill?! 🙂 ❤️

    5. Når skal du legge klærne dine ut for salg igjen? Du nevnte det for litt siden men så har det ikke skjedd så mye siden den gang. Vil så gjerne kjøpe <3

    6. Kan du fortelle mer om hvorfor og hvordan det gikk seg til at du meldte deg på PH? Og hvordan castingen og intervjuene gikk for seg?

    7. Hvis dere bor så sentralt og ikke trenger bil – hvorfor tar dere taxi i hytt og pine da?!
      Tipper dere ikke får lån til bil 😉

    8. Kjempe fint innlegg, Bella😊 Blir flau over enkelte over her som er så spydige.
      Kommentarer som “tipper dere ikke får lån til bil” gjør så jeg vil spy. Det lyser sjalusi! Litt forskjell på å ta taxi noen meter å betale for en bil?!
      Stå på B&P👏🏼

    9. Jeg så deg og Pierre på Oslo City Idag. Leser bloggen din hverdag :)!
      Hadde dere likt om man kommer bort til dere?

    10. Trives du me og bo me Pierre ? 🙂
      Kordan har du det førtia ? 🙂
      Har du et favorittgodteri ? 🙂
      Favoritt mat ? 🙂
      Favoritt drikke ? 🙂
      Kordan klær fåretrækk du og bruke inne ? 🙂
      E du en dta pærson ? 🙂
      Ka e grunn te at du må opperer dæ ? 🙂 Æ syns du ser smaaashing ut og ingen grunn te og opperer sæ 🙂 Men om du føle det e værd det og at du føle dæ bedre, så støtte æ dæ så absolutt, vil jo at du ska ha det bra i live ditt ❤ GID.
      💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

    11. Kordan va det og gå fra liten iphone te stor ? 🙂
      E du fornøyd ? 🙂
      Kunne du gådt tilbake te 6/6S om du fikk vælge ? 🙂
      Bruke du mye mobiln te internætt og appa ? 🙂
      Vil du anbefale iphonen din videre ? 🙂
      Har du no negativt og komme ut me iphonen din ? 🙂

    12. Heii! Jeg er helt desperat og jeg lurte på hvilken sang som spilte i bakgrunnen da du testet kylie lipkitene? Digger deg forresten! ❤️

    13. Hei Isabel!
      Elsker at bloggen din er veldig personlig og at du deler mye, og alltid fine innlegg. Elsker disse “ukens spørsmål” innleggene. Sykt mange i kommentarfeltet som kommer med dumme u nødvendige kommentarer. Sånn er det dessverre, noen må bare hakke ned på andre. Sjalusi. Ha en fin kveld Bella 😚

    14. Hei , anbefaler deg å ta oppkjøring i Hønefoss da det er et lite sted og SUPER LETT å bestå!!!!!! Strøk selv 2 ganger i Oslo siden de er så overdrevent strenge her , fant ut at Hønefoss er tingen da det kun er en hovedvei der. Samtidig er strykprosenten under 20% imotsetning til Oslo og Billingstad på 60%. Pluss Drøbak er også vanskelig. Kjørelærere kan lure deg til å si at nei ikke ta Hønefoss siden de ikke orker å kjøre opp dit (tar kun 55 min). Men ja anbefaler det veldig veldig sterkt å ta oppkjøring der om du vil ha lappen garantert neste gang:)

    15. Til neste ukes spørsmål: Hva har du oppnådd og fått til i livet fram til nå? Og hva er langsiktsplanene dine? Det hadde vært spennende å få høre om dette, da jeg kan lære av det 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg