YACHT DAY WITH THEM BOYS

annonse ⎟ lenker nelly

YACHTING

I dag har vært helt fantastisk! Vi startet dagen med å sole oss og nyte litt drinks på beach cluben Zero Gravity før vi dro hjem litt tidlig for å gjøre oss klar til Yacht-day sammen med guttene. Vi har blitt kjent med så sjukt mange nye mennesker på denne turen og alle er seriøst så utrolig hyggelige. Det er noe av det beste jeg vet med å reise rundt i verden, at man stifter nye bekjentskap og ikke minst får nye venner. Hvor gøy er det ikke å ha venner rundt om i hele verden? Det er så fett! Elsker det. Vi har blitt kjent med mennesker fra Abu Dhabi, en svær gjeng fra Frankrike og England. Guttegjengen på fem som vi hang med i dag er fra Manchester, en utrolig morsom og hyggelig bukett. Vi bor faktisk på samme hotell, så det var slik vi ble kjent med de. For å være mer konkret: de bor på naborommet vårt. Litt av en tilfeldighet! 

Jeg synes det var veldig morsomt å se hvor mange som kjapt antok at vi hang på båt med gamle mannfolk (såkalte sugardaddys). Disse menneskene som tror at jeg hadde vært med en gammel, ekkel mann kun fordi at han har penger, kjenner ikke meg ass. Jeg hadde heller dødd, faktisk. No joke. Jeg har mer selvrespekt for meg selv enn å la en ekkel mann utnytte meg. Ekkelt og kvalmt. Dere som følger meg vet jo at det ikke er tilfelle, og til dere som kanskje er nye her på bloggen: les dette innlegget. Jeg tjener mine egne penger og betaler alltid for meg selv. Alltid. Aldri at noen andre får betale for meg, i hvert fall ikke gamle menn. Haha. Jeg måtte bare få oppklare det.

SKJØRT HER ⎟ SOLBRILLER LOUIS VUITTON ⎟ TOPP LIGNENDE HER

Vi har hatt en helt amazing dag på havet. Jeg har vlogget fra morgen til kveld i dag også, så den må dere holde utkikk etter. Jeg føler jeg sier det i hvert innlegg, men jeg vlogger masse her nede, så det kommer nok 3-4 vlogger fra reisen etterhvert. Jeg har bare ikke hatt tid til å klippe de. Planen er å gjøre det på flyturen hjem. Da har jeg tross alt 7 timer å slå ihjel. De kommer i hvert fall, det lover jeg! Det blir bare litt senere enn mens jeg er her nede.

62 kommentarer

Siste innlegg