HEMMELIGHETEN BAK FYLDIGE VIPPER OG BRYN

annonse

Hei, dere!

I min jobb er jeg så heldig som får muligheten til å teste mange kule produkter, og nå nylig endte det opp med at jeg fikk meg en ny favoritt og et “must have” som jeg ikke lenger kan klare meg uten. Vidunder produktet jeg prater om er vippe og brynserumet Nutrilashes.

Jeg har jo som dere allerede vet vippeextensions og det har jeg brukt nå i over et år. Jeg fjernet alt for en liten stund siden (da jeg ble fotografert til coveret mitt på boken), og da så jeg at mine naturlige vipper mine hadde blitt en aning kortere. Det likte jeg ikke, for selv om jeg elsker vippeextensions er jeg likevel opptatt av at mine egne vipper skal være sterke, lange og fyldige den dagen jeg eventuelt bestemmer meg for å slutte med det. Derfor er det viktig for meg å pleie de med et godt serum hver kveld, slik at jeg vet at de får næring. 

Jeg har prøvd mange forskjellige vippeserum opp igjennom årene, og jeg vet at det finnes mange gode på markedet. Likevel har jeg lagt min kjærlighet på Nutrilashes. Det er mange grunner til det, her kommer noen av de:

⚡️ Det er helt vegansk og ingen ingredienser som stammer fra dyr. Det er så klart heller ikke testet på dyr, heller ingen av ingrediensene.

⚡️ Trekker raskt inn i huden ved røttene for å stimulere vekst.

⚡️ Ingen parabener.

Du kan lese mer om serumet på www.nutrilashes.no.

Ikke bare fungerer det helt suverent på vipper, men også på bryn! Jeg sliter med lite hår helt i starten av brynet, så der påfører jeg alltid Nutrilash for å få fyldigere hårstrå og mer hårvekst akkurat på det området. Jeg kan love deg at jeg har merket en vesentlig stor forskjell etter at jeg begynte med det. Jeg merket at det ga resultater når til og med mamma kommenterte at jeg hadde fått mye fyldigere bryn. Da ble jeg ganske glad, for å si det mildt haha. Er du på utkikk etter et godt vippe og brynserum anbefaler jeg Nutrilash på det sterkeste!

KJØP NUTRILASHES HER!

5 kommentarer

Siste innlegg