UKENS SPØRSMÅL

Reklame | nelly & egen bok

Overfører du et fast beløp hver måneden til småsøsknene dine, slik at de har lommepenger til mat/andre ting hele måneden?

– Hei, du! Nei, mamma tar seg av kidsa sine lommepenger. ☺️

Hvor er den pelsjakken din ifra som du la ut på insta storyen din? 

– Den finner du her! Jeg elsker den, og har fått så utrolig mange komplimenter på den. Dødsfin!

Skal du være med på Paradise Hotel igjen?

– Nei, jeg skal ikke være med som vanlig deltager. To ganger holdt mer enn nok, hehe! Det er dog utrolig gøy å delta, og jeg vet at de kommende deltagerne kommer til å storkose seg. De har mye å glede seg til!

Hvorfor må du kjøpe et gigantisk hus? Kan du ikke kjøpe en leilighet i Oslo og så kan du heller betale «husleie» til deg selv og ikke til en annen? Hvis du er så mye borte, så kan du leie ut via AirBnB eller til familiemedlemmer?

– Du har et godt poeng i det du sier. Jeg snakker mye om det i vlogmas fra 2. desember, som du kan se her. Da tror jeg du vil få svar på hvorfor jeg skal gå for hus!

Du som har hatt en tøff oppvekst, ville du eksponert barna dine på bloggen hvis du fortsatt blogget når du fikk barn?

– OK, så dette spørsmålet kvier jeg meg litt til å svare på ettersom at jeg ikke har barn og heller ikke har aning om hvordan tankene mine kommer til å gå den dagen det faktisk blir min realitet. Jeg vet ikke, jeg føler at det er et veldig vanskelig spørsmål å besvare, for jeg vil ikke tråkke på noens tær. Jeg har absolutt ingenting i mot mammabloggere som viser barnet sitt på blogg og sosiale medier, for akkurat det synes jeg er opp til hver enkelt. Jeg personlig har jo ikke barn og da synes jeg det er vanskelig å sette meg inn i den situasjonen og ta et standpunkt til det. Jeg tror jeg får svare med at vi får se den dagen jeg blir gravid.

Hvilken foundation bruker du?

– Akkurat nå bruker jeg Armani Silk Foundation. Veldig lett og fin på huden!

Har du flyttet inn hos moren din?

– Dette er et veldig etterspurt spørsmål som jeg endelig har svart på. Jeg forteller om min bosituasjon i denne vloggen! 😄

Hva er budsjettet ditt når det gjelder huskjøp?

– Det vil jeg ikke si egentlig, men jeg regner med at det kommer ut når jeg kjøper meg et hus uansett, da det tydeligvis har blitt en greie når det kommer til bloggere.. Vi får se!

Hvilken program bruker du for å klippe videoene dine?

– Du, enn så lenge bruker jeg faktisk bare iMovie, men planen er å gå over til Final Cut Pro. Det har jeg for så vidt sagt utrolig lenge uten å faktisk gjøre det, men jeg er et så sykt vane menneske! Jeg liker absolutt å lære nye ting, men jeg blir også veldig fort komfortabel med det jeg allerede har, om det gir noen mening? Noen som har erfaring med å gå over fra iMovie til Final Cut, forresten?

Kan du legge ut et bildet av moren fra yngre dager? 😊 Fra den perioden dere først kom til Norge.

– Vet du, jeg har lagt inn flere bilder fra barndommen min i boken min! Der får dere også sett hvordan mamma så ut når hun var ung. Vi var så like!!

Hvilke blogger leser du?

– Før leste jeg blogger hele tiden, men nå har jeg faktisk ikke tid. Jeg har så vidt tid til å blogge selv, haha. Men de jeg oftest er innom er faktisk svenske bloggere. Kissie og Kenza er mine faves! Ellers sjekker jeg gjennom topplisten en gang i blant, så klart.

Hva skal du gjøre på nyttår?

– Spør du meg, spør jeg deg! Jeg har absolutt ingen planer enn så lenge. Aller helst vil jeg reise bort til en eller annen kul storby og feire. Det hadde vært dødsgøy! Kanskje Paris eller London?

Hvilken lengde har du på vippe exstensione dine?

– Jeg har 14 og 15, mener jeg! Også går jeg alltid for volumvipper.

Hva synes du er gøyest – Youtube eller blogg?

– Åh, tricky spørsmål! Jeg kan ikke velge, tror jeg? Jeg synes både blogging og YouTube er like gøy, jeg! Elsker å drive med begge deler, og jeg kunne ikke forestilt meg at jeg hadde kunnet kutte ut en av delene.

____

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også!

18 kommentarer

Siste innlegg