1. Hei Isabel!
   Veldig fin blogg og veldig kjekt med Vlogmas :-)!
   Jeg hørte du sa i dagens video at du kunne tenkt deg å reise ned til fattige land å hjelpe til. Jeg vil gjerne tipse deg til å sjekke ut http://www.forut.no …. Jeg jobber som barnehagelærer i Klepp og vi samler inn penger til forut hvert år (hver oktober). Dette året heiv jeg meg med på en reise med forut fordi jeg ville gjerne se hva pengene gikk til. Forut har sammerbeid med India, Sri Lanka, Nepal, Sierra Leone, Malawi og Zambia. Hvert år reiser de ned til disse landene som er en slags studietur på rundt 12-14 dager der vi får være helt tett innpå prosjektene de har der nede. Jeg var som sagt med på en reise i februar i år da reisen gikk til India. Vi var i Bangalore, Mangalore og New Delhi. En helt fantastisk tur med så mye bra og så mye elendighet. Å kjenne all fattigdommen og elendigheten på kroppen er noe jeg anbefaler alle, jeg mener vi alle har gått av en “reality-check” inni mellom. Men prosjektene som Forut jobber med der nede er virkelig et stort håp og noe veldig bra for barn og unge. Vi var feks en dag langt ute på landsbygda og besøkte et kvinnesenter der unge jenter hadde vært utsatt for sex-trafficing, vold, overgrep, bortføring osv. Dette senteret var helt fantastisk nydelig med stor grønnsakshage, solcelle på taket osv får å være miljøvennlige og selvforsynte. Møtet me disse jentene var veldig sterke og veldig flotte. Nydelige jenter som danset, tegnet hennatattovering på oss og lekte med oss. Vi gjorde mye annet kjekt (kunne snakket i en evighet om denne reisen). Så jeg anbefaler deg VIRKELIG til å titte litt innpå Forut.no sine sider og på hovedsiden litt lenger nedpå står det: Reis med forut! Sjekk gjerne ut hvis du kunne tenkt deg å være med på en sånnen tur :)!

   1. ÅH, tusen millioner takk for at du deler din erfaring med meg!! Det høres ut som akkurat det jeg vil gjøre selv! Gud, det skal jeg virkelig sjekke ut. Må bare si takk for at du er så god som tok turen selv. Fantastisk! Stor klem <3

  2. Du er jo så utrolig flott uten sminke. Du hadde virkelig kledd å skille mellom hverdagssminke og festsminke, og skjære kraftig ned på din daglige sminkerutine. Med ingen/mindre sminke ser du så ung og glødende ut.

  3. Beklager for de tre prikkene. Jeg syns dette var en utrolig fin vlogg og jeg syns det virker som om du har et hjerte av gull.

   De tre prikkene virket jo negative, men jeg stoppet opp etter donasjons delen og ønsket i utgangspunktet bare å dele en link med deg, men av hensyn til de det gjelder ønsket jeg ikke at kommentaren skulle være offentlig og ville derfor teste først.

   Ha en fortsatt fin førjulstid!

  4. Wow Isabella jeg er imponert,. Ifht sopie Elise har du vokst enormt some blogger I mine øyne! Henne derimot har jeg mistet littl respect for , jeg føler du har forandret deg veldig posetiv de siste året:) stå på!

  5. Hei Isabel!
   Har fulgt med på bloggen og youtuben din en stund men har aldri lagt igjen en kommentar før. Men ønsker bare å fortelle deg at jeg synes du har vokst så mye siden da jeg først hørte om deg, og du er virkelig en flott jente. Har sett vlogmasene dine og føler alt du viser og forteller virker så personlig og du viser at du ønsker å bruke tiden din på det. – Veldig mange som bare kaster uten video fordi de på en måte “må”. Men for meg så ser det ut som du tar den tiden det trengs og du legger mer i det!
   Stå på videre! <3

  6. Flott uten sminke!
   Du sier du ikke kjenner igjen deg selv – jeg liker ditt nye jeg! ✨
   30K spesial: ta med deg 5 random av dine følgerne ut å spise eller noe.. Bli kjent med et knippe av dine følgerne! En riktig god jul til deg og dine!
   Og lykke til med prosjektene 🎄

  7. Hei! Jeg er frivillig i en organisasjon som heter Amigitos. Det er en ganske liten organisasjon grunnlagt av en norsk dame som har en skole i et slumområde i den Dominikanske Republikk. Det er en skole for barn fra Haiti (nabolandet) som har blitt født i DR men opprinnelig fra Haiti. De bor under fatale forhold, de har egentlig ikke oppholdstillatelse i DR og tankene på å bli sendt til Haiti, uten familie, et land de aldri har vært før, er skremmende. Både Haitianske barn og barn fra Dominikanske Republikk går på skolen fra mandag til fredag hvor de får to måltider om dagen. De lærer engelsk, men viktigst av alt så lærer de om kjærlighet, disiplin og om hvordan alle mennesker er like mye verdt. Det er mulighet å få et fadderbarn, 250 kr i måneden. Selv har jeg to fadderbarn, og det er litt trangt i et studentbudsjett men det er verdt det. På facebooksidene til Amigitos er det mye mer informasjon. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg